Koncertek, vetítések, bulik - Szombathelyi rendezvények az év utolsó napjaiban

• 2023. december 28., csütörtök •
A színház és a mozi mellett számos programlehetőség kínálkozik december utolsó napjaiban Szombathelyen, íme, egy kis ajánló.
Koncertek, vetítések, bulik - Szombathelyi rendezvények az év utolsó napjaiban

Csütörtökön, december 28-án este 8-tól a Kárpátia ad óévbúcsúztató koncertet a szombathelyi AGORA Művelődési és Sportházban, kapunyitás este 6-kor. Szintén csütörtökön este 8-kor lép fel a Zaporozsec, ők a Körmendi úti Végállomás Klubban állnak színpadra.

Péteken előszilveszteri Stand Up Comedy Show lesz a belvárosi moziban, a kezdési időpont este 7 óra. Pénteken és szombaton, azaz december 29-én és 30-án a Végállomás Klub Savaria Colonia Hardcore Festre várja a rajongókat, kapunyitás mindkét napon este 7-kor. Figyelem, vegán büfé a kínálatban! A volt MMIK-ban az Ocho Macho lép fel pénteken este 8-kor.

Az Edda Művek turné szombaton, december 30-án Szombathelyre érkezik, itt tartják nagy évzáró koncertjüket az AGORÁ-ban este 8-kor. Másnap, december 31-én a belvárosi moziban A diótörőt láthatja a közönség a Royal Opera House moziközvetítésének köszönhetően, kezdés délután 3 óra. Este pedig több szilveszteri rendezvénynek is otthont ad Szombathely, köztük a legnagyobbnak a Retro Party ígérkezik a Schaeffler Arena Savariában.

közösség

további frisss

lap tetejére