Komoly fizetésekkel toboroz alkalmazottakat a Magyarországra érkező orosz élelmiszerbolt

• 2024. április 10., szerda •
Az elmúlt napokban ellentétes híresztelések jelentek az orosz diszkontlánc, a Mere magyar piacra érkezéséről. Időközben kiderült, hogy ezek mégsem voltak alaptalanok, hiszen rendelkeznek nálunk bejegyzett céggel, amely már toborozza is a munkatársakat.
Komoly fizetésekkel toboroz alkalmazottakat a Magyarországra érkező orosz élelmiszerbolt

A Magyarországon bejegyzett TS Retail Kft. által a LinkedInen feladott hirdetés szerint a Mere szupermarket-hálózat munkatársakat keres beszerzési menedzseri pozícióra - olvasható az Origón.

A Mere áruházak a világ 10 országában van jelen, kifejezetten nyomott, a piaci árszintnél 20 százalékkal alacsonyabb árakkal dolgoznak. Kínálatukban közel 1000 különböző termék található meg. 

Arra törekednek, hogy az áruházak elhelyezkedésük és megközelíthetőségük révén könnyen elérhetők legyenek a vásárlók számára.

Az állásokra jelentkezőkkel szemben többek között elvárás az élelmiszer és nem élelmiszer áruk beszerzési területén szerzett tapasztalat, a jó kommunikációs és tárgyalási készség és az önálló döntéshozatal képessége.

A feladatok közé tartozik majd egyebek mellett a beszállítók és gyártók felkutatása, a beszállítói szerződések előkészítése és gondozása, valamint az árukészletek figyelemmel kísérése és az áruciklusok biztosítása. 

Mindezért jól megközelíthető munkahelyet kínálnak, 

nettó 1300 eurós (körülbelül félmillió forint) munkabért, 

a forgalomtól függő jutalékrendszerrel.

Fotó: Getty Images
Forrás: origo.hu

közösség

további frisss

lap tetejére