Kisteherautó ütött el egy biciklist Szombathelyen, majd továbbhajtott - keresi a rendőrség

• 2023. július 26., szerda •
A szombathelyi rendőrök a lakosság segítségét kérik.
Kisteherautó ütött el egy biciklist Szombathelyen, majd továbbhajtott - keresi a rendőrség

A Szombathelyi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 18010/1238/2023. bűnügyi számon segítségnyújtás elmulasztása vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Közlekedési baleset történt 2023. július 2-án, 19 óra körül Szombathelyen, a Barátság utcában. Az adatok szerint egy férfi kerékpárral közlekedett a Szent Márton-templom irányából a Pázmány Péter körút felé. A Barátság utca 31. szám előtt egy ismeretlen típusú és rendszámú, kék, zárt csomagterű, dobozos kistehergépjárművel közlekedő, ismeretlen személy épp elindult, és a kerékpáros jobb hátsó kerekének hajtott. A biciklis férfi az ütközés következtében az úttestre esett, és súlyosan megsérült. Az ismeretlen gépjármű vezetője megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről - tájékoztat a Vas Vármegyei rendőr-főkapitányság hivatalos oldalán

A baleset körülményeinek teljes körű tisztázása érdekében a Szombathelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a balesetet látta, jelentkezzen személyesen a Szombathelyi Rendőrkapitányságon vagy telefonon a nap 24 órájában elérhető, 06/94/414-040-es számon, illetve a Telefontanú ingyenes, 06/80/555-111-es zöldszámán vagy a 112-es központi segélyhívó számon!

Forrás: vaol.hu
Fotó: police.hu

közösség

további frisss

lap tetejére