Kétezren bulizhatnak a szombathelyi Retro Fesztiválon - a Rednex is fellép

• 2021. október 05., kedd •
Különleges vodkát, speciális szendvicsfeltéteket és limuzint is kértek a Rednex együttes tagjai szombathelyi koncertjük előtt, de aki szerette a '90-es években a Cotton Eye Joe című slágert, nem sajnálhatja tőlük! Rajtuk kívül más sztárvendége kis érkeznek szombaton este 7 órakor a Retro Fesztiválra, az Aréna Savariába.
Kétezren bulizhatnak a szombathelyi Retro Fesztiválon - a Rednex is fellép

 

Sajtótájékoztatón ismertették a szervezők a rendezvény részleteit, amire azért volt szükség, mert a járványhelyzet miatt sokan bizonytalanok.  - Másfél év után ez lesz az első nagyrendezvény az Arénában, és az emberek sajnos elszoktak a bulizástól. El kell oszlatnunk azt a tévhitet, hogy ez is elmarad.

A Retro Fesztivált mindenképpen megtartjuk most szombaton, október 9-én este 7 órakor, de mindenkit arra kérünk, hogy már 6 óra körül érkezzen a helyszínre,

mert a beléptetés várhatóan hosszabb időt vesz igénybe - hangzott el. Kiderült: a fesztiválon védettségi igazolványhoz kötött a belépés, és legfeljebb kétezer vendég tartózkodhat egyidejűleg a helyszínen. Már csak néhány száz jegy van, ezért a szervezők kérik, hogy aki teheti, elővételben váltsa meg a belépőt, mert a helyszínen csak annyit árusítanak, amennyi marad, és a kétezer főt semmiképpen nem léphetik túl a járványügyi szabályok miatt.

 

A fő attrakció a Rednex zenekar lesz, amelynek tagjai egyenesen Svédországból, kizárólag a szombathelyi rendezvényre érkeznek.

Megtudtuk: egy speciális vodkaféleséget, szendvicseket, azokra különleges feltéteket, és egy limuzint is kértek a sztárok, ezek biztosítása szervezés alatt van.
A Cotton Eye Joe és a Wish You Were Here című slágerek előadói mellett fellép további nyolc sztárvendég: Dj Náksi, a Desperado zenekar, a Kozmix, a Groovehouse, az Ámokfutók, Mr. Rick és Dj Szatmári feat Jucus.

- Nagy show-ra készülünk, már zajlik a színpad építése, sőt most a látványtechnika a nézőtéren is hangsúlyos lesz, füstre, lézerekre lehet számítani - ismertették a szervezők, és elmondták azt is, hogy elővételben online a tixa.hu-n, személyesen az Uránia udvarban, a Nutrifit shopban lehet jegyet venni.

közösség

további frisss

lap tetejére