Két arannyal és sok más éremmel tértek haza a szombathelyiek

• 2023. március 24., péntek •
Sikeresen szerepeltek a Controll SE sportolói a hétvégi innsbrucki kick-box versenyen, íme az ő beszámolójuk.
Két arannyal és sok más éremmel tértek haza a szombathelyiek

Két arany-, három ezüst- és két bronzéremmel zárták a Conroll SE sportolói az az Austrian Classic Kick-box Világkupát - írta közleményében Dancsó "Kicsi" Zoltán edző.

Ahogy arról már mi is beszámoltunk egy másik klub hírei kapcsán, Innsbruckban rendezték az idei esztendő egyik legrangosabb kick-box versenyét, az Austrian Classic Kick-box Világkupát. A nemzetközi megmérettetésen 2000-nél is több nevezést adtak le a jelentkezők.

Kiválóan szerepeltek a controllosok, köztük  Prikler Márk, aki juniorok 79 kg-os mezőnyében light-contactban ezüstöt, kicklightban pedig aranyérmet szerzett. Ugyanebben a korosztályban és súlycsoportban kicklightban klubtársa, a sérüléséből visszatérő Ersing András végzett a második helyen.

A felnőttek között Pataki Barnabás 57 kg-ban ligt-contactban harmadik, kicklightban pedig második pozícióban végzett.

Horváth Erik 94 kg-ban kicklightban bronzérmes lett, míg 89 kg-ban ugyancsak kicklightban meg sem állt a dobogó tetejéig. Bajnok lett - írták a beszámolóban.

A nők között a junior korosztályú Barbarics Alexa 60 kg-ban ugyancsak jól helytállt light-contact és kicklight szabályrendszerben is.

Kustánczi Dárius C2-es kategóriában az 52 kg-osok között light-contactban a legjobb 16-ig jutott, míg kicklightban az első nyolcba került, de dobogóra egyik szabályrendszerben sem tudott felállni. Dáriushoz hasonlóan szerepelt Rumankó Levente és Szikora Máté is, mindketten C2-es 63 kg-ban mérettették meg magukat, light-contactban a 16 között, míg kicklightban az első nyolcban végeztek.

Eredmények:

Prikler Márk
Junior
-79 kg LC 2.
-79 kg KL 1.

Ersing András
Junior
-79 kg KL 2.

Pataki Barnabás
Felnőtt
-57 kg LC 3.
-57 kg KL 2.

Horváth Erik
Felnőtt
-94 kg KL 3.
-89 kg KL 1.

Kustánczi Dárius
C2
-52 kg LC 9-16.hely
-52 kg KL 5-8.hely

Rumankó Levente
C2
-63 kg LC 9-16.hely
-63 kg KL 5-8.hely

Szikora Máté
C2
-63 kg LC 9-16.hely
-63 kg KL 5-8.hely

Barbarics Alexa
Junior
-60 kg LC  5-8.hely
-60 kg KL 9-16.hely

közösség

további frisss

lap tetejére