Késekkel, bajonettel ment egymásnak két társaság egy budapesti McDonald’s parkolójában

• 2024. június 20., csütörtök •
Egy nő miatt támadt egymásnak két banda a pesterzsébeti McDonald’s parkolójában késekkel. Egy 35 éves férfit életveszélyes állapotban szállítottak kórházba.
Késekkel, bajonettel ment egymásnak két társaság egy budapesti McDonald’s parkolójában

Hétfő este egy fővárosi gyorsétterem parkolójában életveszélyesen megsebesítettek egy férfit - olvasható az Indexen. A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) nyomozói 24 órán belül hat feltételezett elkövetőt fogtak el – írja a rendőrség a honlapján.

Két embert megvertek, egyiküket egy bajonettel meg is szúrta egy társaság egyik tagja hétfőn este fél kilenc magasságában Budapest XX. kerületében, a Széchenyi utcában. A megszúrt 35 éves férfi életveszélyes állapotban került kórházba, társa könnyebben sérült meg. Az elkövetők autókkal menekültek. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztálya életveszélyt okozó testi sértés és csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett miatt indított nyomozást. Hat feltételezett elkövetőt 24 órán belül azonosítottak és elfogtak – egyikük önként jelentkezett a rendőrségen.

A nyomozás eddigi adatai szerint a verekedés nem spontán alakult ki.

AZ EGYIK KÉSŐBBI SÉRTETT KEZDEMÉNYEZTE A TALÁLKOZÓT A GYORSÉTTEREM PARKOLÓJÁBAN 27 ÉVES HARAGOSÁVAL, HOGY KONFLIKTUSUKAT – AMELY EGY NŐ MIATT ALAKULT KI – TETTLEG RENDEZZÉK.

A 36 éves sértett egy barátját hozta magával (őt szúrták meg később), míg ellenlábasa többedmagával érkezett, és a két társaság azonnal egymásnak esett.

A BRFK nyomozói a hat feltételezett elkövetőt június 18-án gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették őket, és kezdeményezték letartóztatásukat. Pontos szerepeiket még tisztázzák. 

Forrás: index.hu
Fotó: police.hu

közösség

további frisss

lap tetejére