Kegyetlen családirtás - egy 14 éves fiú kivégezte az apját, a nevelőanyját és három testvérét

• 2023. szeptember 16., szombat •
Elképesztő kegyetlenséggel végezte ki az egész családját egy 14 éves fiú. A gyerek először azt mondta a rendőröknek, hogy az alagsorban videójátékozott, amikor meghallotta a lövéseket, azonban később kiderült, hogy ő maga gyilkolta meg az apját, a nevelőanyját és a testvéreit, akik közül legfiatalabb mindössze 6 hónapos volt – írja a Mirror.
Kegyetlen családirtás - egy 14 éves fiú kivégezte az apját, a nevelőanyját és három testvérét

2019. szeptember 2-án a 14 éves Mason Sisk azt mondta a rendőröknek, hogy videójátékot játszott az alagsorban, amikor lövéseket hallott és mire feléért, addigra a családja már halott volt. A fiú 38 éves apját, a 34 éves nevelőanyját és három testvérét, akik közül a legkisebb csak 6 hónapos volt, fegyverrel végezték ki - írja az Origó.

A FIÚRÓL GYORSAN KIDERÜLT, HOGY NEM SZERENCSÉS TÚLÉLŐJE A TÁMADÁSNAK, HANEM AZ ELKÖVETŐJE. 

Masonnek már korábban is voltak dühkezelési problémái, egyszer a nevelőanyja kávéjába mogyoróvajat tett, miközben tudta, hogy a nő allergiás a földimogyoróra.

Sok ember ellen indítottam eljárást pályafutásom során, és elmondhatom, hogy ezek közül az emberek közül csak pár ijesztett meg, és ő áll a listám élén

– mondta a fiúról a kerületi ügyész.

Szeptember 7-én az alabamai esküdtszék bűnösnek találta a fiú és életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték, a szabadlábra helyezés lehetősége nélkül. A fiú csak azért kerülte el a halálbüntetést, mert még gyerek volt, amikor gyilkolt.

Forrás: origo.hu
Fotó: LIMESTONE COUNTY SHERIFF'S OFFICE

közösség

további frisss

lap tetejére