Kedves, tornacipős bácsi

• 2024. január 06., szombat •
A 2006-os gyurcsányi rendőrterror áldozatainak állítana egy maga tervezett szobrot Szilágyi Ákos, a Nemzet zászlója az Andrássy úton rendezvény ötletgazdája. Az alkotás az egy éve elhunyt Nagy László tragédiáján keresztül emlékeztetne a nemzet elleni gyalázatra.
Kedves, tornacipős bácsi

A szerencsétlen fiatalembernek 2006. október 23-án azért lőtték ki a szemét Gyurcsány Ferenc rendőrei, mert ott volt a Fidesz nagygyűlésén. Aznap ennyi is elég volt ahhoz, hogy valaki megnyomorodjon. Magyar miniszterelnök magyar emberekre lövetett. (Brüsszel? Ugyan már! Egy hervadt ejnye-bejnyére sem futotta. „Nemzeti hatáskör.”) - olvasható a Magyar Nemzeten.

Szántszándékkal a nemzet forradalmának ötvenedik évfordulójára tervezte provokációját a hitvány ember. (Amikor évekkel később egy vidéki fórumon 2006-ról kérdezgették, nemhogy bocsánatot nem kért, még le is tagadta az egészet, harsányan kacagott: „Emberek szemét? Hány ilyen emberről tud ön? Beszélgessünk tisztességesen!”) Mindenkinek tudnia kell az igazságot, hogy megfontolt döntést tudjon hozni, amikor júniusban a jövőnkről szavaz, mondja Szilágyi Ákos. A rendőrterror óta felnőtt egy generáció, amely alig hallott a véres őszről. Sok fiatal szerint Gyurcsány egy kedves, humoros, tornacipős bácsi, aki annyi vicceset mond, amikor elvegyül közöttük. Hogy a Szemkilövető megbánta volna a 2006-os embervadászatot? Ellenkezőleg! Azóta már tisztogatási terveket is szőtt számunkra az „Orbán utáni világra”: „Nem lesz kegyelem, minden értelemben földönfutók lesznek! Nem lesz árokbetemetés, zárójel lesz, levegőtlen világ. […] Magukat is el fogják vinni. Nem is olyan soká. […] Amikor győzünk. […] Nem lesz kegyelem!” Ébresztő, Magyarország!

Borítókép: Gyurcsány Ferenc (Forrás: Facebook)
Forrás: magyarnemzet.hu

közösség

további frisss

lap tetejére