Ittasan vezetett Szinetár Dóra: "Felajánlották, hogy rabosítanak"

ripost.hu • 2024. február 18., vasárnap •
A színésznő egy premierbuliról tartott hazafele éppen.
Ittasan vezetett Szinetár Dóra: Felajánlották, hogy rabosítanak

Szinetár Dóra, Wossala Rozina, Kabát Peti, és Csonka András volt Boschkor Gábor vendége az ATV beszélgetős műsorában - erről írt a ripost.hu. Itt a szabálysértésekről, stiklikről, és kis rendőrségi ügyekről szólt az adás, amikor megtudtuk, hogy Rozinát egyszer már lecsukták egy rövid időre a be nem fizetett parkolóbírságai miatt. Erre azonban rá tudott kontrázni Szinetár Dóra, amikor bevallotta, hogy korábban egyszer ittas vezetésen kapták a rendőrök és közel állt hozzá, hogy rabosítsák is.

Éppen még előző férjével Bereczki Zolival voltak egy premierbulin, amikor a nagy sietségben segített lehúzni párjának a pezsgőspohara maradékát, hogy minél gyorsabban haza indulhassanak, amikor az eset történt. Mivel a pohár italt leszámítva nem ivott alkoholt, így Dóra vezetett.

Nekem egyszer felajánlották, hogy rabosítanak

 - kezdte beszámolóját nevetve az előadó. 

Pont rossz irányba állt az autó, úgyhogy én megfordultam ott lent a rakparton

 - tette hozzá a színésznő, aki nem elég, hogy ittasan vezetett, itt egy dupla záróvonalat is megszegett, így azonnal megszólalt a közelben lévő rendőrautó szirénája. Az ellenőrzés során természetesen szondát is fújattak vele, a kocsiról is kiderült, hogy nem az ő nevén van, és még a jogosítványát sem tudta a kérésre átadni. A beszélgetés közben persze végig őszintén szabadkozott, hogy csak egy korty pezsgőt húzott le az előbb a sietség közben.

Végül a szabálysértések mennyiségén csodálkozó rendőr megsajnálta Dóráékat, és tovább engedte őket, és rabosítás helyett hazaengedés lett az ügy vége.
 

közösség

további frisss

lap tetejére