Itt járt a Mikulás - A szombathelyi keleti városrészen élő családok ünnepeltek

• 2023. december 04., hétfő •
Ünnepi énekekkel várták a Mikulást a szombathelyi Nyitra utcai iskolában vasárnap délután. Mindannyian névre szóló jókívánságokat és sok finomságot kaptak a városrészi egyesület jóvoltából.
Itt járt a Mikulás - A szombathelyi keleti városrészen élő családok ünnepeltek

Az idei volt a második Mikulás-ünnepség, amelyet a Keleti Városrészért Egyesület szervezett a környékbeli családok számára, hiszen már tavaly is nagy sikert aratott a program. Németh Krisztiántól megtudtuk, hogy több mint ötven kisgyermek érkezett egy-két szülővel, így száznál is többen vettek részt a színes programokon. Az egyesületi elnök sorolta: népszerű volt a kreatív sarok, ahol csillámtetoválást, arcfestést kérhettek a kicsik, volt meseolvasás is, és jó hangulatot teremtettek a táncos fellépők is: a West Dance hozott remek produkciót a közönségnek.

- Megéri a munka az ilyen eseményekért, mert a gyerekek számára fontos az ünnep körüli varázslat, a várakozás. Tátott szájjal, kerek szemekkel figyelték a Mikulást, és mindenki nagyon boldog volt az ünnepség végén - foglalta össze Németh Krisztián.

A büfében palacsinta, pattogatott kukorica, tepertős kenyér és üdítő várta a vendégeket, amelyeket ingyen biztosított az egyesület a gyerekeknek.

közösség

további frisss

lap tetejére