Ismét telitalálatos volt az ötös lottón

origo.hu • 2024. március 03., vasárnap •
Egy héttel azután, hogy megnyerték minden idők eddigi legnagyobb jackpotját, újabb telitalálatos született. A szerencsés játékos 226 millió forintot nyert.
Ismét telitalálatos volt az ötös lottón

Nyerőszámok:

41 (negyvenegy)
45 (negyvenöt)
46 (negyvenhat)
53 (ötvenhárom)
64 (hatvannégy)

Joker: 441499

Nyeremények:
5 találatos szelvény 1 darab, nyereménye 226.923.075 forint;
4 találatos szelvény 8 darab, nyereményük egyenként 6.415.980 forint;
3 találatos szelvény 1342 darab, nyereményük egyenként 40.260 forint;
2 találatos szelvény 52.240 darab, nyereményük egyenként 3980 forint.

 

A szerencsés játékosnak a sorsolástól számított 90 napon belül kell jelentkeznie a nemzeti lottótársaságnál, méghozzá az úgynevezett nagynyertes-vonalon, amely a www.szerencsejatek.hu oldalon és az értékesítőhelyeken is megtalálható - írja az origo.hu.

A nyertes játékos telefonon történő jelentkezése során a lottótársaság feddhetetlen munkatársának az elsődleges feladata az, hogy a szelvényen lévő információk alapján meggyőződjön arról, valóban a nyertes van a vonal túloldalán. 

Ezután kerülhet sor a személyes találkozásra, melynek keretében leadásra kerül az eredeti szelvény, és megvizsgálják annak érvényességét. Amennyiben a beazonosítás sikeres, a személyes adatok egyeztetését követően megkezdődhet a kifizetési eljárás. 

A nyertesnek Magyarországon nyitott folyószámlával kell rendelkeznie, mivel a nagy összegű nyeremények kifizetése minden esetben banki átutalással történik - írja a Szerencsejáték Zrt. sajtóközleménye.

A címlapi kép illusztráció!

közösség

további frisss

lap tetejére