Ismét megtelik élettel a Haladás sportcsarnok

• 2020. szeptember 07., hétfő •
Hosszú-hosszú szünet után végre ismét útjára indul a labda teremben is, a bajnoki címre törő Juanra-legénység a Dunaferrt fogadja az első hazai találkozón.
Ismét megtelik élettel a Haladás sportcsarnok

- Egy nagyon kemény mérkőzésre számítok a Dunaferr ellen, mivel fiatalos, jó csapatnak tartom őket. Az utóbbi időben jelentős mértékben átalakultak, új edző irányítja őket. Akárcsak mi, ők is sikeresen kezdték a bajnokságot, ám ennek ellenére hazai környezetben csak a győzelem lehet elfogadható a számunkra - mondta a szombathelyiek gólvágója, Dróth Zoltán a Haladás VSE közösségi oldalán feltett kérdésre válaszolva.

Dróth szerint a Ferencváros elleni győzelem, azaz a sikeres rajt megalapozta az optimizmusukat. Ezt azért is fontosnak tartja, mert tavaly az első fordulóban kikapott a Hali, igaz, a Berettyóújfalu otthonában. Nagyon készülnek a zöld-fehérek a hétfői mérkőzésre, mivel hosszú szünet után játszhatnak ismét hazai környezetben. Dróth Zoli reményei szerint sikerül kiszolgálnni a lelkes hazai közönséget.

- Úgy gondolom, hogy jó formában vagyunk, ezt a Fradi otthonában is bizonyítottuk. A Dunaferr ellen egyértelműen a saját játékunkat akarjuk játszani, a mi akaratunknak kell érvényesülnie. Ettől függetlenül a szakmai stáb természetesen feltérképezte a Duna-partiakat, alaposan felkészülünk belőlük - fogalmazott a Haladás játékosa.  

A találkozó 18 óra 30 perckor kezdődik.

Tekintettel a koronavírus-járvány második hullámában tapasztalható megbetegedések számának növekedésére a Haladás VSE szeptember 7-től az alábbi járványmegelőzési intézkedéseket lépteti életbe a hazai rendezésű NB I-es futsal-mérkőzések látogatóinak:
Belépéskor kötelező testhőmérséklet-mérés. 37,5 fokos testhőmérséklet felett senki nem léphet be a Haladás Sportkomplexumba!
Belépéskor kötelező a kihelyezett kézfertőtlenítő használata!
Belépés csakis maszkban engedélyezett, a maszkot a csarnokban töltött tartózkodás alatt végig kötelező viselni!
Belépéskor a jegypénztárnál kérjük a 1,5 méteres távolság betartását!
Betegek, vagy tünettel rendelkezők nem léphetnek be a komplexumba!
Aki az elmúlt 14 napban külföldön tartózkodott, kérjük, ne jöjjön a mérkőzésre!
A mérkőzés hivatalos résztvevői és a nézők között fizikai kontaktus nem megengedett! A játékosokkal való fizikai érintkezés tilos!
A játéktérre és elzárt területekre belépni tilos!

A klub elöljárói arra kérik a szurkolókat, hogy az előírásokat tartsák be, az intézkedéseket viseljék türelemmel és megértéssel. Az intézkedések betartásával és betartatásával az a cél, hogy a járványhelyzet ideje alatt is nyílt kapus meccseket lehessen szervezni.

A klub tájékoztatása szerint a járványhelyzet ideje alatt nem értékesítenek bérleteket.


fotó: haladasvse.hu

közösség

további frisss

lap tetejére