Ismét leáll egy nagy hazai bank: utalni sem tudsz majd

• 2024. április 03., szerda •
Néhány órára ismét leáll az Erste Bank, a karbantartás miatt elrendelt szünet a pénzintézet jó pár szolgáltatását érinti – mutatjuk, melyeket.
Ismét leáll egy nagy hazai bank: utalni sem tudsz majd

Március végi szünete után ismét rendszerfejlesztési munkát végez az Erste Bank április 4-én 22 óra és április 5. hajnali 3 óra között - írja a Dívány.

A pénzintézet tájékoztatása szerint ebben a néhány órában nem lesz elérhető az Erste TeleBank, a George App, a George Web, a vállalati Netbank, az Electra, az Erste Business MobilBank, de átmenetileg szünetel majd az API csatorna és az online termékigénylés is. A szünet ideje alatt nem lehet majd belföldön ATM-en keresztül készpénzt befizetni, és ebben az időszakban

AZONNALI ÁTUTALÁSOKAT SEM FOGSZ TUDSZ INDÍTANI.

A felhívás alapján a szünettől függetlenül továbbra is elérhető lesz a George Web és a bankkártya tiltása TeleBankon keresztül, a MobilePay, az SMS- és weboldal-szolgáltatások és a mobilegyenleg feltöltése is. Emellett nem lesz akadálya a belföldi ATM-eken történő készpénzfelvételnek, az internetes vásárlásnak és az azonnali átutalások fogadásának sem, ahogyan továbbra is fizethetsz és vásárolhatsz is bankkártyával POS terminálon keresztül.

Forrás: divany.hu

közösség

további frisss

lap tetejére