Iphone 14-ért adták el csecsemőjüket a szívtelen szülők

metropol.hu • 2023. július 30., vasárnap •
A szülök a karrierjüket akarták beindítani, ezért a gyereküket is feláldozták. A pár egyik tagját a rendőrök már elkapták, a másikat még keresik.
Iphone 14-ért adták el csecsemőjüket a szívtelen szülők

Embertelen dolgot művelt egy pár a saját kisbabájával csak azért, hogy a nagy álmukat beteljesíthessék. Azonban a dolgok nagyon rosszul sültek el.

Egy nyugat-bengáli párt azzal gyanúsítanak, hogy eladták a nyolc hónapos fiukat, hogy a pénzből vegyenek egy iPhone 14-est és videókat készíthessenek az Instagramra. Az anyát, akit csak Sathiként említenek a rendőrség letartóztatta, az apa még mindig szökésben van, őt a hatóságok továbbra is keresik.

A szomszédoknak akkor tűnt fel, hogy valami nincs rendben, amikor a gyermeket már egy jó ideje nem látták, amikor pedig rákérdeztek náluk, akkor a szülők közömbösen reagáltak, és annyit mondtak mindössze, hogy rokonoknál van a fiú. Azonban a legárulkodóbb jel az volt, amikor a pár, akinek van egy hétéves lánya is vett egy iPhone 14-et és Instagram Reels videókat készítettek vele, noha arra a méregdrága telefonra nem lett volna elegendő pénzük, mivel nem olyan körülmények között éltek.

A szomszédok az eset után értesítették a helyi tanácsost a helyzetről, aki ezután azonnal a rendőrséghez fordult. A hatóságok megtalálták a gyereket is egy nőnél, Nyugat-Bengál egy másik településén. A szülők ellen emberkereskedelem mellett kábítószerrel való visszaélés miatt is vádat emeltek. A rendőrség pedig folytatja a nyomozást - írja a Straits Timesra hivatkozva a metropol.hu.

közösség

további frisss

lap tetejére