Ilyen egy többmilliárdos luxusesküvő

frisss.hu fotó: dailymail • 2016. március 31., csütörtök •
Hatszáz vendéggel, hétmilliós menyasszonyi ruhával, Stinggel, több tízezer virággal és egy kazah milliárdos csemetével.
Ilyen egy többmilliárdos luxusesküvő

Majdnem minden kislány álmodik arról, ha egyszer férjhez megy, milyen álomszép esküvője lesz. Nos, a 20 éves orvostan hallgató Khadija Uzhakhovs-nak megvalósult az álom luxuskivitelben, egy olyan esküvő, amiért még a hollywoodi sztárok is csorgathatják a nyálukat.

A menyasszony, aki mellett még Katalin hercegnő is elbújhat

A fiatal lány hozzáment Kazahsztán leggazdagabb emberének, az olajmágnás, olajmágnás Mikhael Gutseriev fiához, Saidhoz. A hétvégén Moszkvában tartott lagzi pedig felülmúlt minden eddigi képzeletet, amit korábban az esküvő fogalmához valaha csatoltak.

A vőlegény és Sting

A boldog pár hatszáz vendég előtt mondta ki az igeneket, a termet pedig mindenhol több tízezer szál virág borította. A lakodalmi zenészek sem voltak akárkik: Sting, Jennifer Lopez és Enrique Ingesias szórakoztatta a násznépet. A menyasszony ruháját Elie Saab tervezete potom huszonötezer dollárért, ami nagyjából hétmillió forintot kóstál. Hozzá kell tennünk, hogy csak az uszály tizenegy kilót nyomott. Ha a ruha ennyibe került, akkor meg sem lepődünk a végösszegen, ami 280 milliárd forint.

A násznép

Enrique

Egy kis dekoráció

Minimális ez is

J LO

Néhány szelet torta

 

 

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére