Igazat mond a magát Madeleine McCann-nek valló nő a pszichológus szerint

• 2023. március 29., szerda •
Legalábbis "nem hazudik" a lengyel nő az igazság kiderítésében ügyködő magánnyomozó szerint.
Igazat mond a magát Madeleine McCann-nek valló nő a pszichológus szerint

"Megpróbáltam bizonyos kérdéseket másképp feltenni neki. Minden egyes kérdésre pontosan ugyanazt a választ kaptam vissza. Amikor kitalálunk történeteket, akkor előfordulhat, hogy változik a sztori, mert nem valódi a történet. De az, amiket elmondott azokról az emlékekről, képekről, pontosan ugyanazok voltak. Szóval nem hiszem, hogy hazudik az emlékekről vagy a látomásokról" - mondta. A nőnek sokan nem hisznek, ahogy Dr. Fia Johanssonnak sem, aki ezzel lett médiasztár, miközben azt állítja magáról, hogy médium és százmillió dolláros céget épített - írja az Origó.

A műsorban Julia felidézte legkorábbi emlékét is, amely elmondása szerint az egyetlen, amely nyolcéves kora előttről maradt meg neki. "Nyolcéves korom előtt csak egy korai emlékem van a tengerpartról és a vízről... mintha tenger vagy óceán lenne, teknősök voltak ott, és gyerekek próbáltak teknősöket fogni és a kezükbe venni" - magyarázta a 21 éves lány. Emlékezett még fehér vagy világos tengerparti épületekre, sok napfényre: akik szeretnék azt hinni, hogy ő Madeleine McCann, könnyen hihetik, hogy ez a portugál üdülőfalura utal, ahonnan elrabolták a kislányt.

Julia jelenleg az Egyesült Államokban várja három DNS-mintát és egy genetikai vizsgálat eredményét. A különös ügyről a cikk alatt olvashat hosszabban.

Forrás: origo.hu

közösség

további frisss

lap tetejére