Idejüket és eszközeiket ajánlották fel a vasvári sportolók

há • 2020. március 23., hétfő •
Kisbusza és mosógépe kapacitásával próbál segíteni a vasvári időseknek a Csörnöc Gyöngye-Vasvár SE – adták hírül a közösségi médiában.
Idejüket és eszközeiket ajánlották fel a vasvári sportolók

Szakosztályvezetőjük, Fukszberger Balázs lapunknak elmondta, egyesületük nem feledkezik meg a segítségre szoruló polgárokról, ezért az elmaradó sportesemények miatt felszabaduló idejüket, erejüket most jó célokra fordítanák. – A szervezet teljes infrastruktúráját felajánljuk a védekezésre. A buszt, amelyet most nem használunk, a nagy teljesítményű mosó-szárító gépünket, amellyel a mezek helyett rászorulók, illetve veszélyes körülmények között dolgozók ruháit lehet tisztítani – mondta megkeresésünkre a sportvezető. Hozzátette, bárki, aki Vasváron tud segítségre szoruló emberről, jelezheti náluk, amit tudnak, megteszik. A bejegyzésben hozzáteszik: a sport összefogásra és csapatjátékra tanít, ezért egyesületük minden tagja elérhető az interneten, telefonon, messengeren – legyen szó sportolóról, vezetőről vagy szurkolóról.

A vasvári önkormányzat is felhívással fordult a település lakóihoz. Mozgósítanák a helyi erőket, hogy enyhítsenek a maszkhiányon. Azt kérik, aki tud és hajlandó maszkokat varrni a vasváriak számára, jelezze az önkormányzatnál, amely természetesen az alapanyagokat biztosítja.

fotó: wikipedia

közösség

további frisss

lap tetejére