Hűha, ilyen a tökéletes randi a pasik szerint!

frisss.hu Forrás: bien.hu • 2016. március 04., péntek •
A nők a tökéletes randi hallatán romantikus vacsorára, hosszú sétára és sok-sok csókra gondolnak. Nos, itt a baj, mert a férfiak nem!
Hűha, ilyen a tökéletes randi a pasik szerint!

Ezeket kedvelik a pasik:

Szabadidős tevékenység: kiváló alkalom arra, hogy jobban megismerjük a másikat, közelebb kerüljünk egymáshoz, együttműködjünk (például sportolás esetén). Sok férfi szeret a partnerével kirándulni, biciklizni, korcsolyázni.

Nyugodt, kettesben eltöltött este: nem mindenki vágyik a pörgésre. Akad olyan, aki szeret a csendes kis lakásban, házban filmezni, vacsorázni. Ilyen esetben az ember tényleg csak a párjára koncentrál, adott hozzá a megfelelő környezet, nem zavar senki. Meghitt.

Séta, csak ketten: a pasik szívesen mennek csendes helyre, ahol a természetben, séta közben beszélgethetnek, ismerkedhetnek a másikkal. Itt jöhet az első kézfogás is, főleg, ha ingoványos területeken járkálunk. A választás egy erdei vagy egy városi sétára is eshet.

Közös főzés: ilyenkor is jókat lehet beszélgetni, közben borozgatni, kóstolgatni. Sokkal kellemesebb így, mint például egy étteremben. Az evés pedig érdekes dolog az első alkalmakkor, akár szórakoztató is lehet (ételtől függően). A gyertyafény sem kizárt ám!

Foci és alkohol: fontos a közös érdeklődési kör. Egy focirajongó mellé nem árt egy hasonló barátnő (bár, ez általában nem így van). Együtt mehetünk szurkolni a meccsekre, vagy a tévé előtt ülve sört iszogathatunk. Ebbe akár a barátokat is be lehet vonni, így még izgalmasabb!

 

 

 

közösség

további frisss

lap tetejére