Horror a nagykanizsai gumiszervizben: szétrobbant traktorkerék miatt amputálni kellett a fiatal családapa lábát

• 2023. szeptember 16., szombat •
Súlyos munkahelyi baleset történt egy gumiszervizben Nagykanizsán, csütörtökön. Az áldozatot, egy fiatal férfit jelenleg mesterséges kómában tartják és comb felett a bal lábát amputálták.
Horror a nagykanizsai gumiszervizben: szétrobbant traktorkerék miatt amputálni kellett a fiatal családapa lábát

A fiatal férfi, G. Péter egy szétrobbant traktorkerék miatt messzire repült, aminek következtében életveszélyes sérüléseket szenvedett - írja a Blikk.

Mentőhelikopterrel szállították kórházba. Operálni kellett a koponyáját, több bordája és az egyik lapockája is eltört, de a bal karja is műtétre szorult. A bal lábát az orvosoknak nem sikerült megmenteniük, azt comb felett amputálták – írja a Bors.

A lap elérte a sérült férfi édesanyját, aki csak másnap délelőtt értesült a balesetről, de természetesen azonnal a kórházba sietett.

Látogatáskor próbáltam hozzá beszélni, de a zokogástól erre alig voltam képest. Úgy tűnt, mintha erre reagált volna, ugyanis egy kicsit kinyitotta a szemét és az ajka is megmozdult. A nővérek azt mondták, hogy ez jó jel, de az orvosok tájékoztatása szerint az elkövetkező napok kritikusak lesznek

– mondta Ida.

Az asszony szeretné pontosan tudni, hogyan vált az életerős gyermeke egy pillanat alatt rokkanttá.

„Nekünk senki sem szólt azonnal, még a fiam élettársa, illetve a többi gyermekünk sem. Lehet, hogy kímélni akartak minket. Annyit sikerült megtudnom, hogy Péter egy elkészült, embernagyságú traktorgumit készült felhelyezni, de a monstrum felrobbant. Állítólag 50 métert repült a gyerekem! A fiam munkáltatója viszont még nem adott tájékoztatást. Borzalmas volt látni a fiamat gépekre kötve” – ecsetelte az édesanya.

Péter régóta együtt él az élettársával, akivel két évvel ezelőtt karácsonykor el is jegyezték egymást. Egy ötéves kislányt nevelnek közösen, Lara Hanna pedig szinte rajong az édesapjáért.

Illusztráció: Pixabay
Forrás: blikk.hu

közösség

további frisss

lap tetejére