Holtan találták meg a Lakitelekről kerékpárjával eltűnt Zsoltot

ripost.hu • 2023. július 03., hétfő •
A férfi egy nap megreggelizett, majd elbiciklizett otthonról. Zsoltnak gondjai voltak, ezért tragikus lépésre szánta el magát. A Tisza magyarországi szakaszán találták meg a holttestét.
Holtan találták meg a Lakitelekről kerékpárjával eltűnt Zsoltot

Még május 25-én tűnt el lakiteleki otthonából Zsolt, akit később rengetegen kerestek. A férfi kerékpárjával indult el otthonról Kecskemét irányába, kissé zavart állapotban, így családja értelemszerűen már a kezdetektől nagyon aggódott érte. A Lakitelekről kerékpárjával eltűnt Zsoltot végül, eltűnése után egy hónappal, holtan találták meg a Tiszában.

Hetekig keresték

A férfi édesanyja Zsolt eltűnését követően nyilatkozott a Borsnak - írja a ripost.hu. „Az eltűnése előtt pár nappal volt egy kis problémája, nem családi, hanem vele történtek dolgok és

az eltűnése napján, amikor felébredt, még zavart állapotban volt. Megreggelizett és elment”

– mondta akkor zokogva az édesanya. Bár a férfi keresésére több keresőcsapat is indult eltűnése óta, a keresés június utolsó hetéig nem vezetett eredményre. Akkor azonban megtalálták a férfit. „A szóban forgó körözést a Kecskeméti Rendőrkapitányság időközben visszavonta, mivel okafogyottá vált. Egyéb információt nem áll módunkban adni” – válaszolta a Ripost kérdésére a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Bár a rendőrség részleteket nem közölt, az ismerősök a neten arról írnak, hogy Zsolt holttestét a Tiszában találták meg. Június 25-én Tiszazugnál, ami Lakitelektől mindössze pár kilométerre található, valóban találtak egy holttestet. „2023.06.25-én, vasárnap Tiszaugnál találtak holttestet a folyóban. Az eset miatt a helyszínre érkeztek a rendőrség és a katasztrófavédelem munkatársai. A Kécskei Krónikának Horváth Erika rendőr alezredes a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a rendőrség közigazgatási eljárást folytat a vízben talált holttest ügyében. Bűncselekmény gyanúja nem merült fel” – számolt be akkor a Kécskei Krónika a halálesetről.

Vélhetően az eltűnt Zsolt holttestét találták meg a rendőrök.

Megvédik az ismerősök

A neten több kommentelő is a férfi döntését firtatta, a férfi barátai azonban kiálltak érte, és megvédték. „...Nincs jogunk ítélkezni, mert nem tudjuk, mi zajlott le benne. Nyugodjon békében” – írta egy ismerős. Zsoltot szülei és 6 éves kislánya gyászolja.

közösség

további frisss

lap tetejére