Harmadik bajnokiját is behúzta az SZKKA

hv • 2023. szeptember 18., hétfő •
Magabiztos győzelemmel folytatta a bajnokságot az SZKKA csapata. Szigetszentmiklóson, az újonc otthonában esélyeshez méltó módon gyűjtötték be az újabb két pontot. Így pedig háromból három győzelem a mérleg.
Harmadik bajnokiját is behúzta az SZKKA

Egy percig sem hagytak kétséget afelől Vida Gergő tanítványai, hogy melyik a jobb csapat. Remek nyitott védekezés, támadásban pedig sok lerohanás jellemezte az SZKKA játékát. Az első félidő felénél Kazai Anita találatával már ötgólosra duzzadt az előny (15. perc: 5:10). Egy darabig maradt ez a különbség, de a játékrész vége felé még inkább elhúztak Pődör Rebekáék, így a szünetre tízgólos előnnyel mehettek (9:19).

Talán nem meglepő, hogy a tetemes előny birtokában tudat alatt kicsit visszavettek a lányok, becsúszott néhány technikai hiba is. Kicsit közelebb kerültek a hazaiak (42. perc: 17:24), de a szombathelyi győzelem egy pillanatra sem forgott veszélyben. A lényeg ezúttal is a két pont megszerzése volt, a lányok igazolták a papírformát, és végül kilenc góllal bizonyultak jobbnak.

- Nagyon jól oldottuk meg támadásban az ellenfél nyitott védekezését. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez és az első félidei kiváló játékhoz – nyilatkozta a meccs után a klub honlapjának Vida Gergő vezetőedző.

Női kézilabda NB I./B 3. forduló
Szigetszentmiklós, 200 néző

Szigetszentmiklós NKSE – Szombathelyi KKA 25:34 (9:19)
Kiállítások: 10 illetve 6 perc
Hétméteresek: 1/4 illetve 6/7

SZKKA: Csatlós, Christe (kapusok) – Kazai 3, Pődör R. 7, Pődör B. 4, Szmolek 1, Kulcsár 3, Varga N. 4, Pálffy 6, Szeberényi 2, Dombi 1, Balogh P. 1, Böhm 2, Wutschi, Biró. Vezetőedző: Vida Gergő
Az SZNKSE legeredményesebbjei: Tóth A. 4, Házi 4

közösség

további frisss

lap tetejére