Gyurcsányné baloldali szövetsége a migránsok betelepítését követeli Magyarországtól

• 2024. április 03., szerda •
Raphael Glucksmann, a francia szocialisták európai parlamenti listavezetője szerint el kell vetni a zéró bevándorlás mítoszát, és legális útvonalakat kell teremteni Európában. Glucksmann Gyurcsányné egyik legfőbb szövetségese az európai színtéren.
Gyurcsányné baloldali szövetsége a migránsok betelepítését követeli Magyarországtól

A francia Szocialista Párt EP-listavezetője, Raphael Glucksmann szerint el kell vetni a zéró bevándorlás mítoszát, és legális útvonalakat kell teremteni Európában – írja a Le Figaro. A politikus az uniós migrációs reform kapcsán megemlítette Orbán Viktort, akinek a jelenlegi megállapodás szerint lehetősége van arra, hogy szögesdrót-kerítésekkel váltsa ki az európai szolidaritást ahelyett, hogy menedékkérőket fogadna be - írja az Origó.

Gyurcsányné és Glucksmann korábban közösen szólaltak fel egy rendezvényen az európai parlamenti szocialista frakció szervezésében. Az erről szóló képet alább láthatják. 

Nem ez az első alkalom, hogy a baloldaliak migránsok befogadására köteleznék Magyarországot, korábban az olasz Demokrata Párt szélsőségesen magyarellenes vezetője, Elly Schlein nyilatkozta azt, hogy legális és biztonságos útvonalakat kell megnyitni minden európai állam felé.

Fotó: Lopinion
Forrás: origo.hu

közösség

további frisss

lap tetejére