Gyógyfürdőzz az egészségedért!

szponzorált tartalom (x) • 2022. november 21., hétfő •
Bizonyos kor felett már nem feltétlenül mozog minden úgy, ahogy azt te szeretnéd. Berozsdásodnak az ízületek, elkopnak a csontok, nehezebben regenerálódik a szervezet, és jobban esik mind az ülőfürdőzés, mind pedig a gyógyvizekben való megmártózás.
Gyógyfürdőzz az egészségedért!

Mindkettőnek van jócskán gyakorlati haszna, éppen ezért érdemes megfontolni, hogy rendszeresíted-e az életedben.

Hazánk gyógyfürdői csak rád várnak!

Jóllehet mindenképpen érdemes otthonra beszerelni az UDOOR fürdőkádajtó kádajtaját, azért a gyógyfürdőzés élményéről se mondj le! 

Kis hazánk méltán híres a számtalan, pazarabbnál pazarabb gyógyfürdőjéről, ahol nemcsak a tested, de a lelked is gyógyírt talál.

Kicsivel könnyebb dolgod van, ha a fővárosban élsz, ugyanis a Rudas, a Széchenyi és a Gellért gyógyvizei igazán fantasztikus módon hatnak testre és lélekre egyaránt, és még nagyon utaznod sem kell értük.

Természetesen akkor sem kell lemondani a gyógyfürdő nyújtotta előnyökről, ha éppen vidéken élsz, hiszen számos vidéki helyszínen lehetőséged van arra, hogy végy egy finom gyógyfürdőt, így Hajdúszoboszló, Sárvár, Hévíz vagy Egerszalók mind-mind csak rád vár!

Ezeket a helyeket természetesen a legritkább esetben engedheti meg magának bárki is, hogy naponta látogassa, így mindenképpen jó, ha alternatív megoldásokat is keresel, hogy azért ne maradj a víz gyógyító ereje nélkül!

Mit szólnál egy kis otthoni wellnesshez?

Szerencsére nem feltétlenül kell ahhoz kitenni a lábad otthonról, hogy egy kis kényeztetésben legyen részed, hiszen egy jó kis fürdősóval, illóolajjal bármikor meghitt hangulatot tudsz varázsolni magad köré, ráadásul potom árért cserébe.

Azonban ha az otthoni wellnesst választod, akkor a megfelelő fürdősó mellett arról sem szabad megfeledkezned, hogy biztonságosan be és ki tudj szállni. Ebben lesz a segítségedre az UDOOR fürdőkádajtó csapata, akik villámgyorsan egy nap alatt, jelentősebb kosz és rumli nélkül szerelik át a meglévő kádadat biztonságossá.

Mert bármennyire is tűnik távolinak, hogy nehezen mozogj, egy ártatlan apró kis baleset is át tudja írni a terveket. A kádajtó beépítése amúgy sem rossz ötlet, hiszen meglehetősen sok veszélyforrást kiküszöbölsz azzal, hogy a kádajtó beépítését követően nem kell akrobatikus mozgáselemeket bemutatnod minden ki- és beszállásnál.

Sokan sajnos a nehézkes mozgás miatt nem mernek ülőfürdőt venni, viszont így annyi sok jótékony hatásról lemaradnak, hogy valóban érdemes megfontolni azt, hogy a meglévő kádadat egy kádajtó beépítésével felturbózd!

Mert megérdemled!

Miért is mondanál nemet a gyógyvizekre? Vagy egy kellemes otthoni fürdőzésre? Akár fiatalon, akár idősen, de mindenkinek jólesik egy-egy fárasztó nap után elnyúlni egy kád kellemesen forró vízben! Gondoskodj hát te is arról, hogy mindezt biztonságosan megtehesd!

közösség

további frisss

lap tetejére