Gázpisztollyal követelte rendelését a türelmetlen nagykanizsai férfi

• 2023. szeptember 22., péntek •
„Miért nem jön a kaja? Mozogjatok!”
Gázpisztollyal követelte rendelését a türelmetlen nagykanizsai férfi

A Nagykanizsai Járásbíróság 2023. szeptember 21. napján megtartott előkészítő ülésen jogerős ítéletet hozott annak a férfinek az ügyében, aki nem bírta kivárni míg elkészül a rendelése – közölte a Zalaegerszegi Törvényszék.

A vádlott és két ismerőse 2023. február 8-án hajnalban egy nagykanizsai gyorsétterem autós kiszolgáló részéhez mentek. Az anyósülésen helyet foglaló vádlott leadta a rendeléseket, amit az autó sofőrje kifizetett, majd az étel kiadására szolgáló ablakhoz gurultak, a rendelésre azonban várniuk kellett - írja a Mandiner. Az ittas állapotban lévő vádlottnak ez nem tetszett, dudált és hangosan szóvá tette, hogy:

„Mi tart ennyi ideig? Miért nem jön a kaja? Mozogjatok! Ezt most kell csinálni, most kell pakolni?”

 A kiszolgáló közölte vele, hogy a hasábburgonyájuk nem sült meg. Erre a reklamáló 

elővett egy lőfegyvernek nem minősülő gáz- és riasztópisztolyt, nekiszegezte a férfinek követelve a rendelésüket. 

Miközben a vendéglátós visszament az olajsütőkhöz, a férfi a pisztollyal a kezében a kiszolgáló ablakhoz ment, amit többször megkopogtatott, majd belökött, melynek következtében az ablak megrepedt és kiszakadt a helyéről. 

A Nagykanizsai Járásbíróság a vádlottat bűnösnek mondta és 9 hónap börtönbüntetésre ítélte, amelynek végrehajtást 1 év próbaidőre felfüggesztette.

Nyitókép: FIORA GARENZI
Forrás: mandiner.hu

közösség

további frisss

lap tetejére