Furfangos: a szoknyájába rejtve lopott pergető orsót egy szolnoki horgászboltból

• 2023. augusztus 03., csütörtök •
Okostelefon is megbújt az asszony szoknyája alatt.
Furfangos: a szoknyájába rejtve lopott pergető orsót egy szolnoki horgászboltból

Lopott értékek a szoknya alatt – adta hírül a Police.hu annak a tiszaföldvári férfinak és nőnek a történetét, akik szoknya alá dugdosva loptak kétszer, s mind a kétszer lebuktak - írja a Mandiner.

Egy szolnoki horgászboltba ment be a két tiszaföldvári augusztus elsején. A nő levett a polcról egy pergető orsót, amit azzal a lendülettel a szoknyája alá rejtett. Az eladó viszont az asszony pechjére látta ezt, ezért felszólította a nőt, hogy adja vissza az árut.

Később az eladó tüzetesebben áttekintette a felvételt és megállapította, hogy 

a nő egy másik, közel 184 ezer forint értékű orsót is a ruházatába rejtett, amit viszont sikerült ellopnia.

Még aznap bejelentés érkezett a rendőrségre egy másik szolnoki üzletből is, mivel a 33 éves férfi és a 39 éves nő el akart lopni egy mobiltelefont. Először alufóliába akarták tekerni, aztán inkább egy ollóval estek neki az áruvédelmi doboznak. Miután kellően „szétollózták” azt, kivették belőle a telefont és a töltőt, amit ismételten az asszony szoknyájába akartak rejteni.

A biztonsági őr viszont mindent látott, így feltartóztatta a tolvajpárost. Az elkövetőket kétrendbeli lopás vétsége miatt kihallgatták, mindketten beismerő vallomást tettek.

Nyitókép: Police.hu
Forrás: mandiner.hu

közösség

további frisss

lap tetejére