Frontális baleset Zsennye és Rum között

frisss.hu • 2015. október 25., vasárnap •
Egy Ford Fiesta típusú személygépkocsi közlekedett vasárnap, az esti órákban Zsennye felől Rum irányába, amikor, eddig tisztázatlan okok miatt félig frontálisan összeütközött egy, vele szemben közlekedő Skoda Felíciával. Részletek az alábbiakban...
Frontális baleset Zsennye és Rum között

Az enyhén jobbra ívelő kanyarba a Ford sofőrje próbálta elkerülni az ütközést, de nem tudott már jobban lehúzódni. Ő megúszta egy kisebb ijedtséggel, viszont a másik fél könnyebb sérüléseket szenvedett. Mivel mindkét sofőr máshogy vázolta fel a történteket, így igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálták a balesetet. Az esemény idején teljes útzár volt érvényben.

A katasztrófavédelem közleménye szerint a mentők szerint három ember szenvedett könnyű sérüléseket a Rum és Zsennye között történt frontális balesetben. A roncsok közé beszorult embert a sárvári hivatásos tűzoltók kiszabadították és átadták a mentőknek. A műszaki mentésben a rumi önkéntes tűzoltók is segítették a hivatásos egység munkáját, jelenleg pedig ők irányítják a forgalmat Rumban. A sárvári tűzoltók bevonultak a helyszínről.

 

közösség

további frisss

lap tetejére