Forgalommal szemben furikázott egy idős nő az M0-son

• 2023. augusztus 01., kedd •
Az M0-s autóút szigetszentmiklósi szakaszán a forgalommal szemben haladt egy idős sofőr július elején. Csak a szerencsének köszönhető, hogy nem történt súlyosabb baleset. A Magyar Közút a váratlan helyzetekre is figyelmeztette az autósokat.
Forgalommal szemben furikázott egy idős nő az M0-son

Újabb forgalommal szemben haladó sofőrt rögzítettek az M0-s autóúton július 3-án – számolt be közösségi oldalán a Magyar Közút. A bejegyzés alapján egy idős hölgy vezette a járművet, aki nagy valószínűséggel eltévedhetett - írja az Index.

ELMONDÁSA SZERINT CSEPELRE INDULT ÉS NEM TUDTA, HOGYAN KERÜLT FEL A GYORSFORGALMI ÚTRA

– ismertették.

Csak a szerencsének köszönhető, hogy nem történt súlyosabb baleset. Egy autómentéssel foglalkozó sofőr még éppen időben kiszúrta a szabálytalanul közlekedő autóst, majd a leállósávra terelte.

A felvétellel a sofőrök figyelmét is szeretnék felhívni, hogy hasonló esetben ne essenek pánikba, húzódjanak a leállósávra és hívjanak segítséget a 112-es számon. Mint írták: forgalommal szemben felhajtásnál legyen gyanús az út íve, hogy a jobb oldalunkon van az elválasztósáv, és az, ha ezerrel villognak nekünk.

Ahogy korábban beszámoltunk róla, június végén szintén egy idős sofőr haladt a forgalommal szemben az M0-s autóúton. Ekkor a dunakeszi mérnökség munkatársai állították meg az idős sofőrt.

Próbálták elmagyarázni az autósnak, hogy rossz irányba halad, mivel a forgalommal szemben közlekedett. Először nem értette, hogy miről van szó, de végül sikerült vele megbeszélni, miért volt problémás a manővere. 

Forrás: index.hu

közösség

további frisss

lap tetejére