Figyelemre méltó jótékonysági akcióba fogott a 30 népszerű üzletet működtető Family Center Szombathely

• 2023. december 07., csütörtök •
Az ideérkező vásárlók díszítik a fenyőfát, az üzletközpont pedig minden, vásárlója által hozott dísz után 500 forintot fizet be majd a Vas Vármegyei Mentésügyi Alapítvány számára.
Figyelemre méltó jótékonysági akcióba fogott a 30 népszerű üzletet működtető Family Center Szombathely

Karácsony előtt mindenki igyekszik jónak vagy jobbnak lenni, mint a hétköznapokon, és keresi az utakat, eszközöket, mivel tudna örömet okozni másoknak. A Family Center Szombathely bevásárlóközpont ehhez kínál egy lehetőséget, hogy egy olyan közösséget támogathassanak az ide betérő vásárlók, ami mindannyiunk számára fontos: a mentőket, akik akkor is segítséget nyújtanak a bajban, amikor mi alszunk, és akkor is odasietnek, ha éppen rólunk van szó.

- Az idei évben a Vas Vármegyei Mentésügyi Alapítványt szeretnénk támogatni, akiknek a tevékenysége nélkülözhetetlen, és kiemelt jelentőségű.

A hozzájuk irányított jótékonysági akció olyan motivációt ad a munkájukhoz, olyan impulzus lehet, amiből ők erőt meríthetnek a mindennapokban

- fogalmazta meg szándékait Farkas Richárd igazgató.

A jótékonysági akció lényege, hogy a Family Centerbe betérő látogatók hozott díszeikkel öltöztethetik fel az üzletközpontban elhelyezett fenyőfát, a Family Center Szombathely minden, vásárlója által hozott dísz után 500 forintot ad a mentők számlájára. Természetesen adományokat is tehet bárki a saját lehetőségeihez mérten, az ugyanitt elhelyezett gyűjtőládába is.

Köcse Tamás, a Vas Vármegyei Mentésügyi Alapítvány elnöke kiemelte: nagy öröm, hogy a bevásárlóközpont már nem először választja támogatandó célnak a mentők munkájának segítését,

az adományokból a napi tevékenységükhöz kapcsolódó kisebb értékű eszközöket szeretnének majd beszerezni.

A díszek felhelyezésén kívül december 9-én, szombat délután jótékonysági teafőzésre is sor kerül a központ bejárata előtt, melynek bevétele szintén gyarapítja a mentők részére átadott adomány összegét. További információk a jótékonysági akció részleteiről a Family Center Szombathely weboldalán, illetve facebook oldalán érhető el.

közösség

további frisss

lap tetejére