Figyelem! Péntektől három hétig nem közlekednek a vonatok Tatabánya és Biatorbágy között

• 2023. október 25., szerda •
A MÁV-VOLÁN-csoport megduplázza a pótlóbuszok számát, és megerősített létszámmal segíti az utasok tájékozódását - közölte a közlekedési vállalat.
Figyelem! Péntektől három hétig nem közlekednek a vonatok Tatabánya és Biatorbágy között

A Budapest–Tatabánya–Győr–Hegyeshalom vonalon a decemberig tartó felújítás legnehezebb, második üteme október 27-től, péntektől indul. Ennek során három héten át, november 17-ig szünetel a vonatközlekedés Tatabánya, illetve Szárliget és Biatorbágy, éjszakánként pedig Tatabánya és Budaörs között. Kizárólag pótlóbuszok fogják szállítani az utasainkat, ezért az első ütemhez viszonyítva kétszer annyi járművet biztosít a Volánbusz.

A hosszabb közúti menetidők, illetve az M1-es autópálya forgalmi kockázatai miatt a távolsági és nemzetközi vonatokkal utazóknak akár 45-60 perccel, Tatabánya és Budapest között az elővárosban utazóknak pedig akár 30 perccel hosszabb eljutási idővel érdemes számolniuk.

A MÁV-VOLÁN-csoport arra kéri utasait, hogy a megszokottól eltérő közlekedési rend idején ne megszokásból utazzanak: minden, az 1-es fővonalat érintő utazás előtt tájékozódjanak a közlekedési vállalat hivatalos felületein.

Fotó: MTI / Mészáros János

közösség

további frisss

lap tetejére