Férfi ilyesmivel még nem fordult orvoshoz

frisss.hu Forrás: mirror.co.uk • 2016. február 13., szombat •
Egy férfi fáradékonyságra és alkalmanként jelentkező enyhe hasfájásra panaszkodott. Azt mondta, néha mintha megmozdulna valami odabent. Talán terhes?!
Férfi ilyesmivel még nem fordult orvoshoz

Az orvos megdöbbenve hallgatta, amint páciense elmesélte, hogy nemrégiben homoszexuális viszonyba keveredett egy másik férfival, és valószínűleg teherbe esett tőle. Kiderült, hogy a páciens kamaszkorában aktív homoszexuális életet élt, ám amikor eljött az ideje, és a családja kiválasztotta neki a megfelelő menyasszonyt, megházasodott, és mintha mindent elfelejtett volna.

Hat hónapja azonban újra átengedte magát valódi identitásának. A kétgyermekes, indiai férfi ennek hatására kezdte el egy ismert szindróma, a szimpátia-terhesség tüneteit produkálni. Ez egy ritka betegség, amely során egy várandós nő párjának szervezetében is hormonváltozások lépnek fel, így kisebb-nagyobb mértékben ők is megélik a terhesség tüneteit: reggeli émelygés, hányás, a mellek és a pocak növekedése, különböző ételek megkívánása.

A páciens hormonháztartását gyógyszeresen kezelték, emellett pszichés tanácsadáson vett részt. Jelenleg gyógyulófélben van. Amíg teljesen rendbe nem jön, hanyagolja a férfiakat.

közösség

további frisss

lap tetejére