Fennakadás, részleges lezárás a Körmendi úton, az Újvilág utcánál

• 2023. november 13., hétfő •
A hídon aszfaltoznak kedden és szerdán, emiatt nem minden irányból lehet áthajtani a területen.
Fennakadás, részleges lezárás a Körmendi úton, az Újvilág utcánál

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában, saját kivitelezésben meleg aszfaltos burkolatjavítási munkákat végeznek a 86-os főúton a Körmendi úti körforgalom és az Újvilág utcai csatlakozás közötti Perint–patak hídon.

A munkálatok 2023. november 14-én, kedden 7:30-tól kezdődnek és várhatóan november 15-e, szerda 16:30-ig tartanak. Ez alatt az időszak alatt az építéssel érintett útszakaszon csak a Körmend felől érkezők tudnak az építési területen áthaladni, Csorna irányából a kijelölt terelőúton kell közlekedni. A munkaidőn túli időszakokban mindkét irányból használható lesz az érintett útszakasz.

A munkavégzés során munkaidőben a Körmendi úti körforgalomtól az Újvilág utca csatlakozásáig az útszakaszt Csorna irányából lezárják. Kerülni az Újvilág utca – Körmendi út útvonalon lehetséges. Körmend irányából a munkaterületen félpályás korlátozás mellett áthaladhatnak a közlekedők. Az Újvilág utca – Körmendi út csomópontjában rendőri irányítás segíti a forgalom zavartalan és biztonságos lefolyását. A Volánbusz és a megkülönböztető jelzést használó járművek számára sem lesz biztosított az áthaladás Csorna irányából. A munkavégzéssel érintett szakaszon megváltozott útviszonyokra kell számítania a közlekedőknek.

A javítási munkák idején hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Kép: illusztráció

közösség

további frisss

lap tetejére