Felfüggesztett börtönt kapott a Honvéd futballistája, miután összeverte a szomszédját

• 2024. február 15., csütörtök •
Kundrák Norbert, a labdarúgó NB II-ben szereplő Budapest Honvéd futballistája fizikailag súlyosan bántalmazta korábbi szomszédját 2022 nyarán. Erről a bántalmazott számolt be. A kispesti klub belső vizsgálatot indított az ügyben.
Felfüggesztett börtönt kapott a Honvéd futballistája, miután összeverte a szomszédját

A miskolci illetőségű Szabó Krisztián elmondása szerint 2022 nyarán került összetűzésbe Kundrákkal, és a férfi családtagjaival. A kutyái a bántalmazás napján kiszaladtak az utcára, majd odarohantak egy csoportosuláshoz, mesélte. Az egyik kutya a hívásra azonnal visszament, a másik viszont lefeküdt félelmében, amikor a csoport tagjai elkezdtek kiabálni rá - írja az Index.

Nem feltételeztem semmi rosszat, hiszen régóta voltunk szinte szomszédok Kundrákékkal, még vásároltam is náluk a cukrászdában. Igaz, beszélgetni nem beszélgettünk sokat, Norbiról azt sem tudtam, hogy futballista. Kialakult egy szóváltás, aztán ahogy visszafordultam a kapujuk előtt a kutyához, Norbi oldalról belerúgott a combomba, majd nekem estek. Az édesanyjuk lefogott hátulról, jöttek hárman a két testvérével, és körülbelül egy perc alatt úgy lerendeztek, hogy hat bordám eltört, arccsonttörésem lett – három szájsebészeti műtétem volt – és még sorolhatnám

– folytatta Szabó Krisztián, aki a Blikk szerkesztőségét kereste fel a történetével.

Hozzátette, a segítségére siető feleségét is megtámadta Kundrák édesanyja, aki nyomdafestéket nem tűrő káromkodásokat vágott élettársa fejéhez.

SZABÓ CSALÁDJA HÍVTA A RENDŐRSÉGET ÉS A MENTŐKET, UTÓBBIAK AZONNAL BEVITTÉK A KÓRHÁZBA A FÉRFIT, AKI AZ INTENZÍV OSZTÁLYRA KERÜLT NAPOKRA, UTÁNA PEDIG A TRAUMATOLÓGIÁRA.

Kundrákot és családtagjait súlyos testi sértés és csoportosan elkövetett garázdaság bűntettében jogerősen el is ítélték, tudta meg a bulvárlap. „A Miskolci Járási Bíróság az ügyben az egyik férfi elkövetőt 1 év 6 hónap, a többieket 1 év 2 hónap börtönbüntetésre ítélte, amit 2 év próbaidőre felfüggesztett. A döntés 2023. december 18-án a negyedrendű vádlott ítéletével bezárólag jogerőre emelkedett” – nyilatkozta dr. Jogg Zsolt ügyészségi szóvivő.

Szabó Krisztián – aki azóta elköltözött máshova – azt mondja, a mai napig nem kapott hivatalos értesítést az ítéletről. „Hihetetlen, hogy valaki ilyet elkövet, majd nyugodtan élhet, mintha mi se történt volna, engem pedig már leszázalékoltak, gyakorlatilag teljesen újra kell építenem magamat. Az édesanyja kiabált ott mindenfélét, hogy »az ő fia NB I-es futballista, azt csinál, amit akar«. Öt éve voltunk szomszédok, sosem gondoltam, hogy ilyen megtörténhet” – mondta a férfi.

A Honvéd arról tájékoztatta a Blikket, hogy belső vizsgálatot indított Kundrák ügyében. A játékos nem kívánta kommentálni a történteket.

Forrás: index.hu

közösség

további frisss

lap tetejére