Fel akarta fújni a gumiját, felrobbantotta a benzinkutat (VIDEÓ)

• 2024. február 10., szombat •
Rossz sebességbe tette autóját, ez okozta a káoszt.
Fel akarta fújni a gumiját, felrobbantotta a benzinkutat (VIDEÓ)

Egy nő az Egyesült Államokban, Boston egyik negyedében véletlenül áthajtott Acura RDX terepjárójával egy benzinkúton – a gond pusztán az volt, hogy útjában volt az egyik töltőoszlop, amit legyalult, és kitörte a helyéről - írja a Mandiner. Ezt követően hatalmas tűzgömbbel csaptak fel a lángok, a benzinkút tulajdonosa pedig saját testi épségét kockáztatva nekifogott az oltásnak egy kézi poroltóval, hogy megakadályozza a robbanást. 

A drámai események ellenére mindenkinek sikerült sértetlenül megúsznia a helyzetet, pár perc múlva bekapcsolt a kút központi tűzoltó rendszere, és eloltotta a lángokat.

Az esetről videófelvétel is készült, amelyen látható: az Acura először beletolatott a mögötte állókba, majd nagy tempóval indult meg előre, egyenesen a töltőoszlopnak. Az autót vezető nő végül nekihajtott pár parkoló autónak, és kiszállva az autóból elfutott a helyszínről. Később a lánya nyilatkozott a sajtónak, amiben elárulta, hogy édesanyja csak a gumikat akarta felfújni, amikor véletlenül D-be tolta a váltókart, és ez okozta a káoszt.

A videót itt nézheti meg:

Nyitókép: YouTube-képernyőfotó
Forrás mandiner.hu

közösség

további frisss

lap tetejére