Family Edition: Népszerű rajzfilmek betétdalait fújják a moziban

há • 2024. április 10., szerda •
Hófehérke, A dzsungel könyve, Narnia - népszerű családi rajzfilmek zenéit játsszák a szombathelyi fúvósok április 13-án és 14-én a belvárosi moziban.
Family Edition: Népszerű rajzfilmek betétdalait fújják a moziban

Negyedszer áll színpadra filmzenékkel Szombathely Város Fúvószenekra a hétvégén, az együttes képviseletében Tóth Máté karnagy beszélt a részletekről a legutóbbi civil sajtóreggelin.

Popcorncert címmel szombaton 15 órakor és vasárnap 11, illetve 15 órakor is fellépnek az AGORA Savaria Filmszínházban a zenészek, híres rajzfilmek betétdalait játsszák majd, miközben részleteket láthat a közönség az adott alkotásokból. - Idén a családokra koncentrálunk, a műsorunk címe ezért Family Edition. Nagyon sok rajzfilmből játszunk majd zenét, felcsendülnek a Hófehérke és a hét törpe eredeti változatának, Egyiptom hercege, A dzsungel könyve, A Notre Dame-i toronyőr, Narnia Krónikái és A Karib-tenger kalózai című filmek betétdalai - mondta Tóth Máté.

Kiderült, a zenekar saját jegyértékesítési felületet működtet, ezen, illetve a helyszínen is lehet majd jegyet venni a koncertre.

közösség

további frisss

lap tetejére