Fagyos-felhős hét elé nézünk

koponyeg.hu • 2023. november 20., hétfő •
Ma egyre többfelé alakul ki gyenge eső, szitálás. A nyugati szél többfelé megélénkül, néhol meg is erősödik. 10-11 fok köré enyhül az idő. Íme, a folytatás:
Fagyos-felhős hét elé nézünk

A koponyeg.hu előrejelzése szerint kedden délnyugaton, délen a borult égből több helyen alakul ki eső, zápor. Északon változóan, gyakran erősen felhős lesz az ég, de csak néhol fordul elő csapadék. Az északnyugati szél élénk lesz. 9-10 fok valószínű.

Szerdán a ködfoltok feloszlása után gyengén felhős lesz az ég, de a középső tájakon borongós marad az idő - és főleg itt fordul elő záporeső. Sokfelé megerősödik, néhol viharossá fokozódik az északi szél. 5-6 fok köré esik vissza a hőmérséklet.

Csütörtökön északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, de csak elszórtan fordul elő zápor vagy hózápor. A nyugati, északnyugati szél megélénkül. Reggel országos fagy lesz -10, -1 fokos értékekkel. Délután is csak +4, +5 fok lesz. 

Pénteken erősen felhős vagy borult lesz az ég, és délutántól egyre többfelé alakul ki eső. 4 és 9 fok közötti értékeket mérhetünk.

Kép: agroforum.hu

közösség

további frisss

lap tetejére