Eredményes jótékonysági akcióval ünnepelte 1. születésnapját a Trend Optika Palace

Szponzorált tartalom, Fotó: Déri Norbert, Déri Fotó • 2018. december 16., vasárnap •
November 15-én indult a jótékonysági akció, mely meglepően sikeresnek bizonyult.
Eredményes jótékonysági akcióval ünnepelte 1. születésnapját a Trend Optika Palace

Mint arról korábban beszámoltunk, Szerkesztőségünk a Trend Optika Csoporttal együttműködve, különleges adománygyűjtő akcióba kezdett a kőszegi SOS Gyermekfalu javára.

Egy hónapon keresztül minden eladott szemüveg árából 1000 forintot a Gyermekfalu lakónak ajánlottak fel. A kecskeméti és a szombathelyi üzletben pedig vállalják azt is, hogy a kőszegi és a kecskeméti Gyermekfalu lakónak a szemüvegét ingyenesen elkészítik. A december 15-én 14 órakor készített friss kimutatás szerint - kiegészítve az ott dolgozók hozzájárulásával - 700.000 forintnál állt meg a számláló. A kezdeményezéshez csatlakozott Guzmics Richárd szombathelyi születésű, válogatott focista is, aki egy dedikált válogatott mezt ajánlott fel licitre. A legmagasabb összeget itt is Trend Optika ajánlotta, 50.000 forinttal.

Így december 15-én ünnepélyes keretek között egy 750.000 forintos utalványt nyújtott át Nagyidai Zoltán ügyvezető-tulajdonos Tóth Zsuzsannának, a nevelőszülői hálózat vezetőjének, aki elmondta sport- és fejlesztőeszközökre fordítják majd az adományt. Illés Károly alpolgármester, a kőszegi SOS Gyermekfalu elkötelezett támogatója évek óta. Örömét fejezte ki, hogy egy ilyen sikeres vállalkozás, mint a Trend Optika Csoport, időt, energiát és pénzt áldoz a társadalmi szerepvállalásra is.

A nagy sikerre való tekintettel az adománygyűjtő urnák az ünnepekig kinn maradnak a Trend Optika üzleteiben, így aki még szeretné támogatni a kőszegi SOS Gyermekfalu lakóit, néhány napig még megteheti.

 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére