Életveszélyes padka: a városvezetés tétlenkedett, most helyi fiatalok oldották meg a problémát

• 2023. szeptember 26., kedd •
Látványos akcióval hívta fel a figyelmet magára Fejes Barna Szombathelyen, aki a Markusovszky és Domonkos utca kereszteződésénél festett fel figyelemfelhívó jelzést azért, hogy megszűnjön a balesetveszélyes állapot.
Életveszélyes padka: a városvezetés tétlenkedett, most helyi fiatalok oldották meg a problémát

- Kisgyermekes apukaként rendszeresen járunk a feleségemmel és a kislányommal a környéken - mondta el Fejes Barna, hozzátéve, hogy szomorú látni, hogy milyen elhanyagolt a kórház és környéke, miközben naponta többezer ember fordul meg erre. Szerinte egyre gazdátlanabb, elárvultabb a város, és így alakulhatnak ki az olyan balesetveszélyes szituációk, mint itt a híd környékén. A tapasztalat az, hogy a kiálló vasszerkezetnek gyakran nekihajtanak a kanyarodó autósok.
 
- Fiatal barátaimmal összefogva azért festettük fel a jelzést, mert arra jutottunk, hogy nem elég a napi problémák miatt mérgelődni, itt az ideje, hogy tettekkel is bebizonyítsuk, kis odafigyeléssel sok eredményt lehet elérni - árulta el a Frisss.hu-nak Fejes Barna, aki a közösségi médiában is megosztott erről egy videót. A felvetésre, hogy a sikertelenségnek vajon tényleg csak a forráshiány-e az oka, ahogy a baloldal hangoztatja, így válaszolt: jelenlegi akciójuk a bizonyítéka annak, hogy a szocialista városvezetés magyarázkodása nem megalapozott. - Egy ecsettel és pár liter festékkel villámgyorsan jobb hellyé varázsoltuk a környéket. Úgy látom, a lelkesedés és a lendület fogyott el az ő oldalukon - hangoztatta a tősgyökeres szombathelyi fiatalember, akinek nem titkolt célja, hogy barátaival életet leheljen a városba, és rendszeres akciókkal tegyenek azért, hogy Szombathelyen jobban működjenek a dolgok.

 

közösség

további frisss

lap tetejére