Egymillió választót keres fel a Fidesz

mc • 2024. június 08., szombat •
A valaha volt legnagyobb kampányhajrát, az Egymillió Találkozás Napját hirdette meg mára a Fidesz. A holnapi választások előtti 24 órában a kormánypárt ötvenezer aktivistája egyetlen nap alatt egymillió embert igyekszik személyesen a választásra buzdítani. Szombathelyen is teljes gőzerővel zajlik az akció.
Egymillió választót keres fel a Fidesz

Már kora reggel nagy volt a nyüzsgés a Fidesz szombathelyi szervezetének telefonos központjában. Képviselőjelöltek, polgármesterjelölt és számos aktivista ült telefonhoz, és hívta folyamatosan a kormánypárt szimpatizánsait. A mozgósításban részt vesz dr. Hende Csaba országgyűlési képviselő is, akit a munkából kicsit kiszakítva interjúvoltunk meg.

- Holnap sorsdöntő, nagy téttel bíró választások lesznek. Egyrészt - nemcsak itthon, hanem az egész Európai Unióban - döntenünk kell háború vagy béke kérdésében az európai parlamenti választáson. Magyarországon a Fidesz álláspontja világos: csak a béke elfogadható. Ugyanakkor polgármestereket és önkormányzati képviselőket is választunk! Ami Szombathelyt illeti, egyértelműen kimondhatjuk: változásra van szükség! A kormánnyal folyamatosan és alattomosan civakodó, kötözködő városvezetés helyett a kormánnyal együttműködni képes, és a város fejlődését garantálni tudó polgármesterre és képviselőkre, Lenkai Nórára és a Fidesz-KDNP önkormányzati képviselőjelöltjeire van szükség. Kérem, hogy holnap menjenek el választani, és szavazzanak a jelöltjeinkre - üzent a szombathelyieknek az országgyűlési képviselő.

Az egyik telefonnál Lenkai Nóra polgármesterjelölt buzdította a választópolgárokat. Őt is megkérdeztük a mozgósítás apropóján.

- Ma van az Egymillió Találkozás Napja, amelynek az a célja, hogy mindenkit otthonában felkeressünk vagy felhívjunk. Olyanokat is, akiket ebben a hosszú kampányban eddig még nem sikerült elérnünk. Holnap nagyon fontos választások lesznek. Egyfelől háború vagy béke kérdéséről kell döntenünk, másrészt pedig arról, hogy Szombathelyen megtörténjen a szükséges változás. Ezért is kérjük, hogy támogassanak holnap engem és a Fidesz-KDNP-s csapatomat!

közösség

további frisss

lap tetejére