Egymásnak feszült Majka és Sebestyén Balázs: nyilvános adok-kapokba kezdett a két műsorvezető

ripost.hu • 2023. július 31., hétfő •
Majka csípős szavakkal illette a címlapsztárrá avanzsált Sebestyén Balázst. A méltó válasz sem maradt el.
Egymásnak feszült Majka és Sebestyén Balázs: nyilvános adok-kapokba kezdett a két műsorvezető

Forrnak az indulatok a kedvenc műsorvezetőink háza táján! A napokban jelent meg a Forbes magazin legértékesebb magyar celebeket felvonultató listája. A felsorolás sokaknál kiverte a biztosítékot, élükön Majkával - írja a ripost.hu.

„Futottak még kategória"

Az ózdi rappert hamarosan a Sztárban sztár leszek! című TV2-es showműsor mestereként láthatjuk viszont a képernyőn. Most az üzleti magazinnal a kezében pózol, a címlapról Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri koszorúja néz vissza. A fotóhoz Majka nem túl hízelgő megjegyzést tett: 

„Rettentően tisztelem az olyan korrekt médiumokat, ahol megjelenést biztosítanak a »futottak még« kategória szereplőinek is!”

– élcelődött a zenész. Ám aki tudja, hogy valójában milyen jó a viszony Majka és Balázs között, tudja, hogy csak baráti csipkelődésről van szó.
Szavait sok követő komolyan vette: többen vehemensen szidták Balázsékat és a műsorukat, míg mások Majkának estek a megnyilvánulása miatt.

„Végre összejött neki!"

A valódi címzett - Balázs - nagyon is vette a poént: a 24 óráig elérhető Instagram-Story-jában megosztotta Majka posztját, és ezt a megjegyzést fűzte hozzá:

„Régóta szeretett volna Maj[k]a egy közös képet velünk, végre összejött neki!” – vágott vissza a rádiós.

A jubileumi celeblistát egyébként valójában Majka vezeti, őt követi Balázs, majd Rúzsa Magdi és Ördög Nóri következett, de Istenes Bence és Hosszú Katinka is belefért a top 10-be.


 

közösség

további frisss

lap tetejére