Egy 7 éves lány limonádét árul, hogy pénzt gyűjtsön 29 évesen elhunyt anyja sírjára

• 2024. április 11., csütörtök •
Nagymamája neveli a váratlan tragédia után. Könnyekig hatódott unokájáért tett összefogáson.
Egy 7 éves lány limonádét árul, hogy pénzt gyűjtsön 29 évesen elhunyt anyja sírjára

Egy ártatlan gyermek limonádé árusnak állt, hogy pénzt gyűjtsön szeretett édesanyja temetésére. Az alabamai Emouree Johnson mindössze 7 évesen veszítette el az anyukáját - írja a Ripost.

Karli márciusban, mindössze 29 éves korában hunyt el. Emouree, a második osztályos, sugárzó mosolyú kislány a remény szimbólumává tette limonádéstandját, mivel pénzt gyűjt, hogy édesanyja végső nyughelyét méltó módon, sírkővel jelölhesse meg.

„Nem gondoltam volna, hogy csak egy kis limonádé készítése ennyi embert hoz a házamhoz. Jó móka, de ugyanakkor hihetetlen is” – mesélte a kislány.

Nagymamája, Jennifer Bordner hálát és csodálatot érzett a szomszédok és az idegenek elsöprő reakciója miatt. Jennifer Bordner az öröm könnyeivel a szemében a következőket mondta: „Ez segít neki a gyógyulásban, tudom, hogy az anyukája lenéz rá, és nagyon boldog.”

Emouree csak ezen a héten kezdte el árulni a limonádéját, a közösség nagylelkűségének köszönhetően azonban már közel 10 ezer dollárt, vagyis 3,6 millió forintot gyűjtött össze. Nem csak pénzt hoztak, hanem ruhákat, ételt és bármit, ami mosolyt csalhattak az arcára. Emouree-nek van egy álma a jövőre nézve: YouTube-sztár szeretne lenni, mivel szeret sminkelni és reméli, hogy tudását megoszthatja másokkal.

Forrás: ripost.hu
Fotó: Pixabay.com

közösség

további frisss

lap tetejére