Egerbe is két pontért utazik az SZKKA

hv • 2024. április 19., péntek •
Hat forduló van hátra a női NB I.B-s kézilabda bajnokságból. Az eddigi minden meccsét megnyerő SZKKA gárdája a hétvégén Egerben szeretné megőrizni eddigi hibátlan mérlegét.
Egerbe is két pontért utazik az SZKKA

A szezon hajrájához közeledve szombaton este az Eszterházy SC vendégeként lépnek pályára Pődör Rebekáék. A Heves vármegyei egyetemi csapat 24 forduló után 19 pontot gyűjtve a tabella 9. helyét foglalja el.  8 győzelem mellett 3 döntetlent és 13 vereséget számlálnak Karvalics Tamás vezetőedző tanítványai. Az elmúlt hetekben nem sok sikerélményük volt, hiszen az előző négy fordulóban egy pontot sem gyűjtöttek. Legutóbb a 2. helyen álló Esztergom otthonában szenvedtek el 12 gólos vereséget.
 
Túl sok jóra most sem számíthatnak a házigazdák, hiszen Kazai Anitáék kirobbanó formában vannak. Örömteli, hogy betegségéből felépülve visszatér a kispadra Vida Gergő vezetőedző.      Tanítványai - a szinte már elvárt győzelmek melletti – játéka az utóbbi időben rendkívül látványos is.  Most a már szinte biztos feljutás mellett, olyan extra célokat tűzhetnek ki magok elé, mint a 100%-os bajnokság illetve az 1000 gól elérése!
Ősszel, Szombathelyen 37:29-re diadalmaskodtak Kulcsár Dorottyáék. Természetesen most is náluk az esély, amivel élni is szeretnének. Ha pedig szombaton begyűjtik a két pontot, akkor jövő héten, hazai pályán a Hajdúnánás ellen már a feljutást ünnepelhetik saját, csodálatos szurkolótáborukkal. 

NB I.B 25. forduló
Április 20., szombat, 18 óra
Eger Eszterházy Károly Katolikus Egyetem Sportcsarnoka, Eszterházy SC
Eszterházy SC- SZKKA
Játékvezetők: Fazekas Zs.- Ónodi E.

 

közösség

további frisss

lap tetejére