Dr. Hende Csaba: Nemény végleg behódolt Gyurcsánynak

mc • 2023. október 16., hétfő •
Sajtótájékoztatót tartott a szombathelyi városháza előtt dr. Hende Csaba országgyűlési képviselő. A helyszínválasztás nem volt véletlen, hiszen két nappal korábban Nemény András hívásásra ezt szállta meg - Gyurcsány Ferenc vezérletével – a DK teljes parlamenti frakciója. Ennek üzenetéről fogalmazta meg keményen véleményét – a szombathelyi FIDESZ–frakció támogatása mellett – a képviselő.
Dr. Hende Csaba: Nemény végleg behódolt Gyurcsánynak

- Gyurcsány Ferenc a sleppjével együtt bevonult ide a városházára, valami hasonló módon, mint Claudius császár annak idején a városba - adta meg az alaphangot dr. Hende Csaba. Látható, hogy széles, szervilis mosollyal fogadta őt a polgármester. A Fidesz már korábban felhívta a figyelmet, hogy

hónapokkal ezelőtt elkezdődött az egyeztetés Gyurcsány Ferenc DK-elnök és Nemény András között,

ennek ellenére a városvezetés foggal-körömmel igyekezett fenntartani a látszatot, egészen eddig. Most azonban kibújt a szög a zsákból!

Magyarországon a belpolitikai helyzet most úgy néz ki, hogy van egy erős, FIDESZ-KDNP támogatta kormány, vele szemben pedig több, alacsony támogatottságú törpepárt. A legnagyobb törpe közülük a Gyurcsány vezette Demokratikus Koalíció. Mindenkit megfenyeget, elvárja a többi párttól, hogy vegyék a nyakukba az ő igáját. Nemény András, aki egy szerény képességű, de jobb sorsra érdemes, igazából szánalomra méltó, de nagy ambíciójú fiatalember, helyesen mérte fel a helyzetet. Pártja, az MSZP, amely egykor kormánypárt volt, negatív rekordot elérve, ma 1%-on áll, tehát

semmilyen esélye nincs egy választáson.

Ebben a helyzetben Neménynek, aki mindenáron polgármester akar maradni, nem volt más választása, mint behódolni Gyurcsánynak. Ezért is vonult be Gyurcsány Ferenc, mint egy győztes hadvezér az önkormányzati hivatalba. Megjegyzem, hogy példátlan ez az eset, hogy egy párt a városházán tartja összejövetelét. A városháza ugyanis a szombathelyi polgárok háza, nem a politikai pártoké! Nemény szorultságában nem tehetett mást, mint asszisztált ehhez a skandalumhoz, amely egyben világos üzenetet is küldött a szombathelyieknek. Ezt csak az nem érti meg, aki nem akarja! Ezért most határozottan figyelmeztetek mindenkit:

aki Neményre akar majd szavazni, az Gyurcsányra adja voksát!

Kérem, ezt mindenki mérlegelje, s azt is, hogy ennek milyen következményei lesznek. Szombathely politikai csatatérré fog válni, mintegy Gyurcsány-bástyaként a kormány folyamatos támadásának a színtere lesz. Ezért is határozottan kérek mindenkit, hogy gondolja át, mit jelenthet ez Szombathelynek és a város további fejlődésének… Ha Neményre, azaz a mögötte álló Gyurcsányra adják voksukat, akkor annak az egész város fogja meginni a levét! Szombathely pedig ennél sokkal többet érdemel!
 

közösség

további frisss

lap tetejére