Dr. Árvai György: Cselekvésre, példamutatásra van szükség a Föld napján

há • 2024. április 22., hétfő •
Virágokat ültettek és szemetet szedtek a Fidesz-KDNP képviselőjelöltjei a Föld napján a szombathelyi Jászai Mari utcai parkban.
Dr. Árvai György: Cselekvésre, példamutatásra van szükség a Föld napján

- A cselekvés lényege, hogy látszódik, érződik, rögtön hasznosul, és ezzel párhuzamosan közösséget is kovácsol.

Szilárd meggyőződésem, hogy a szombathelyi parkokat, köztereket mindig lehet csinosítani, és sajnos szemetet is mindig lehet szedni. Ezzel példát is mutatunk, és az emberi lelkiismeret is megtisztul, hiszen valami kézzelfoghatót tettünk - fogalmazott lapunknak a helyszínen a körzet fideszes képviselőjelöltje, dr. Árvai György.

A virágok ültetésében Lenkai Nóra is segített. - Polgármesterjelölti programomban is szerepel, hogy

a város parkjait, utcáit szebbé, zöldebbé, tisztábbá kell tenni.

A mai alkalom szimbolikus, a Föld napján szeretnénk felhívni a figyelmet a tisztább, rendezettebb környezet fontosságára a figyelmet - mondta. Lenkai Nóra szerint aki fát ültet, a jövőt építi, és ugyanezt jelképezi a kis virágok elültetése is. - Ezzel a jövő generációjának mutatunk példát abban, hogyan lehet élhetőbbé tenni a környezetünket - tette hozzá.

Kis virágágyásokat alakítottak ki a jelöltek a kerítés mentén, illetve a zöldterületen a szemetet is összeszedték, ebben Pehi Orsolya, dr. Melega Miklós, Ferenczy Balázs, Illés Károly és Németh Krisztián is segédkezett.

 

közösség

további frisss

lap tetejére