Dombit bedobták a vízbe

Szita Róbert • 2015. december 20., vasárnap •
A Mosolymaraton című élő műsorunk vendége volt Dombóvári István. A népszerű humorista számára nagyon érdekes, újszerű, és szakmailag kiváló esztendő volt az idei. Tegnap este a Hungary's Got Talent döntőjében Ő köszönthette a nézőket.
Dombit bedobták a vízbe

Dombi számára a december 24-26 közötti időszak szabad, de előtte és utána is bőven lesz fellépése.
A halat nem szeretem, a töltött káposztát nem bírja a gyomrom, vagyis teljesen önellátó lettem - mondta telefonos interjúnkban, majd hozzátette: nagy örömmel kóstolt bele a műsorvezetésbe. Sebestyén Balázs mellett érdekes és új feladat volt, az élőzést azonban nekem is meg kellett tanulnom. Bedobtak a vízbe, a csatorna mert velem kockáztatni, az eddigi kritikák pedig jók.

Dombi 2016-ban szeretné a legtöbb helyre elvinni saját produkcióját, majd a televíziós feladatokat is tovább vállalja, mint mondja, újabb lábat növeszt, 1500 fellépésen van túl, most pedig saját tv-műsorra készül.
Dombóvári István Szombathelyen, február 17-én láthatja a közönség, akkor Aranyosi Péterrel lépnek fel közösen, ,,Ketten, az úton" című programjukkal, amikor legfrissebb élményeiket, az indonéziai utazásuk történéseiket is elmesélik majd.

 

közösség

további frisss

lap tetejére