Deák Bill Gyula elmondta véleményét Azariahról

• 2023. november 10., péntek •
Kifejtette azt is: nagy öröm az számára, ha egy ifjú ember nem a mai zenészekhez húz, hanem inkább az ő zenéjét hallgatja és őt tartja a kedvencének.
Deák Bill Gyula elmondta véleményét Azariahról

Deák Bill Gyula blues énekes a péntek reggeli Mokka vendége volt, ahol kifejtette véleményét a fiatal zenész generációról, köztük Azariahról is - írja a Mandiner.

Deák Bill Gyula a születésnapját november 18-án a Papp László Budapest Sportarénában tartott koncerttel ünnepli. A sztárvendége Caramel lesz, akinek nem csupán a dalait és a hangját dicsérte, de emberileg is sokra tartja.

A mai fiatal zenészgenerációról kifejtette, hogy szerinte behoztak egy új korszakot, ugyanúgy, ahogy ők annak idején a Hobóval, de hozzá mégsem állnak túl közel.

Azahriah nem az én világom!

– jegyezte meg az énekes. Majd azt is felidézte, amikor az egyik fiatal énekes meghívta egyszer egy koncertjére, sajnos a nevére már nem emlékezett. A mai fiatalok kapcsán még elárulta, 

nagy öröm az számára, ha egy ifjú ember nem a mai zenészekhez húz, hanem inkább az ő zenéjét hallgatja és őt tartja a kedvencének.

Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt
Forrás: mandiner.hu

közösség

további frisss

lap tetejére