Csúcskategóriás tablet? Igen, létezik ilyen!

szponzorált tartalom (x) • 2023. december 07., csütörtök •
Nemcsak az okostelefonok, hanem a tabletek között is találkozhatunk csúcsteljesítményű készülékkel. Van is egy tippünk azoknak, akik nagy felbontást, több gigányi tárhelyet, gyors működést, és hosszú élettartamot várnak el egy táblagéptől.
Csúcskategóriás tablet? Igen, létezik ilyen!

Ez a készülék nem más, mint a CoolMobile.hu oldalán is beszerezhető Samsung Galaxy Tab S9 Ultra. Ha érdekel, mitől olyan népszerű ez a készülék, olvasd el a cikkünket!

Utazáshoz tervezve

Egy tablet otthon is megkönnyíti az életünket, de utazáskor is nagyon hasznos lehet. Ha viszont az utóbbi céllal vásárolunk készüléket, akkor egyértelműen azt várjuk el tőle, hogy több órán keresztül is bírja egy feltöltéssel.

A Samsung Galaxy Tab S9 Ultrában nem fogunk csalódni, hiszen igen nagy az akkumulátora 11200 mAh-s, és 45 wattos töltéssel pótolhatjuk az energiát. A teljesítménye is remek, köszönhetően a benne található chipnek, a 8 magos CPU-nak és az Adreno 740 grafikai egységnek. Mindezzel összefüggésben elmondható az is, hogy a készülék memóriája akár 1 TB is lehet!

Sőt! A kialakításnak köszönhetően microSDXC kártyával is bővíthető, így a népszerű, 256 GB-os verzió tárhelyét is jócskán megnövelhetjük. Az okoseszközre menthetünk el képeket, videókat, fontosabb dokumentumokat is, illetve letölthetünk sok-sok játékot, alkalmazást.

Kiemelkedő felhasználói élmény

Nemcsak tartalomfogyasztáshoz jó tehát ez a tablet, hanem munkához, szórakozáshoz is. Ha csúcskategóriás készüléket keresünk, jó pontnak számít, ha a legújabb játékok nagy felbontásban érhetők el, és fennakadás nélkül futtathatók.

Szeretnénk azt is, hogy a színek valósághűek legyenek, és az egyes részletek jól láthatóan táruljanak elénk. Nos, erről a Galaxy Tab S9 Ultra esetében a 14,6 hüvelykes, dinamikus AMOLED 2X kijelző gondoskodik, amely 1848x2960 pixel felbontású. Az, hogy csökkentett kékfény-kibocsátással rendelkezik, már csak hab a tortán. Képeket nézegetni is öröm a gépen.

Fotózni tablettel? Miért ne?

Bár nem szokás tabletet használni fotózásra, videózásra, de ezt az eszközt erre is bevethetjük. A gyártó több kamerával is felszerelte a táblagépet: hátul van egy 13 MP-es széles látószögű főkamera, amelyet kiegészít egy 8 MP-es ultraszéles egység. Ezzel 4K videófelvételeket is készíthetünk. Szelfizésre is használhatjuk a készüléket, hiszen elöl is van 2 kamera: 12-12 MP-esek.

Ha valaki pedig gyakran kapcsolódik be csapatmunkába a neten keresztül, akkor nem lehet oka panaszra: ez a gép kiválóan megfelel erre a célra is.

Kiegészítők a Galaxy Tab S9 Ultra készülékhez

Amennyiben főleg munkára használjuk ezt a csúcskategóriás tabletet, tegyünk meg mindent a védelme érdekében! Bár a kijelző anyaga az igen ellenálló Corning Gorilla Glass üveg, a foglalat pedig alumínium, ugyanúgy veszélynek van kitéve a készülék, ha leejtjük.

Érdemes tokot is vásárolni tehát mellé, amelyet kiegészíthetünk billentyűzettel is. Tollat ad hozzá a gyártó, ez a híres S-pen, amely az új modellnél már csökkentett véletlen kattintással van jelen.

Amennyiben szeretnél több információhoz jutni, keresd fel a CoolMobile.hu oldalát, ahol meg is rendelheted ezt a szuper eszközt!

közösség

további frisss

lap tetejére