Családi tragédia Pozsonyban: néhány órán belül ketten is kizuhantak egy lakásból

index.hu • 2023. március 20., hétfő •
Néhány órán belül ketten zuhantak ki egy pozsonyi többemeletes ház egyik lakásából, az apartmanban pedig holtan találtak egy tízéves kisfiút. A rendőrség azonosította a holttesteket, a fiú a nő gyermeke volt, a kizuhant férfi pedig a testvére.
Családi tragédia Pozsonyban: néhány órán belül ketten is kizuhantak egy lakásból

Vasárnap délelőtt 10 órakor Pozsonyban, a ligetfalui Vysehradská utcában egy hétemeletes lakóház előtti betonparkolóra zuhant egy férfi, akit kórházba vittek, de sérülései olyan súlyosak voltak, hogy nem sokkal később meghalt – értesült a brutal.parameter.sk, amit az index.hu is megírt.

Délután három körül ugyanoda riasztották a mentőket és a rendőrséget, mert

a lakóház elé zuhant egy nő is, aki a helyszínen belehalt sérüléseibe.

A Joj TV információi szerint valahonnan a 4. és a 6. emelet közötti lakásból zuhanhatott ki, szúrt sebekkel a testén. A rendőrök végül egy drón segítségével tudták megállapítani, melyik lakásból esett ki. Helyi idő szerint fél öt környékén jutottak be az apartmanba, ahol holtan találtak egy 10 éves kisfiút, a nő fiát, akinek szintén szúrt sebei voltak.

A FIÚ TEHÁT A NŐ GYERMEKE VOLT, A KIZUHANT FÉRFI VISZONT NEM A PARTNERE, AMINT ELŐSZÖR SOKAN GONDOLTÁK, HANEM A TESTVÉRE.

Az ügyet a pozsonyi rendőrség vizsgálja, részleteket egyelőre nem közöltek.

Fotó: noviny.sk

közösség

további frisss

lap tetejére