Civilek a herényi játszótérért - Jótékonysági pikniket rendeznek

• 2023. június 30., péntek •
A szombathelyi Tulipán utcai játszóteret újítanák fel civilek: jótékonysági pikniket szerveznek ma, bárki támogathatja a kezdeményezést.
Civilek a herényi játszótérért - Jótékonysági pikniket rendeznek

Több éve szorgalmazzák Szombathelyen a Tulipán és a Hóvirág utca sarkán lévő játszótér fejlesztését az ott élők, miközben azt látták: újabb és újabb játszóeszközök tűnnek el karbantartás miatt a területről. Nem várnak tovább: "Újítsuk meg együtt a játszóteret!" címmel jótékonysági eseményt hirdettek, pénteken bárki hozzájárulhat a kezdeményezéshez.

Herényben nincsen más játszótér, de a Minerváról, Kámonból és Gencsapátiból is járnak ide a családok - tudtuk meg a rendezvény egyik szervezőjétól, Kiss Enikőtől, aki hozzátette: a jótékonysági piknik összes bevételét a játszótér fejlesztésére szeretnék fordítani. Kerítés helyett sövényt ültetnének, három új játékot is telepítenének, a homokozóhoz árnyékolót is terveznek. Igazi családi programot rendeznek június 30-án, azaz ma 16 órától a Tulipán utcai játszótéren, ahol a többi közt süti- és palacsintavásár, luficsata, amerikai foci-, tűzoltóautó- és mentőautó-bemutató, kézműveskedés, ugrálóvár és a Kisvakond is várja a kilátogatókat. 

Forrás: vaol.hu

közösség

további frisss

lap tetejére