Burkolatmarási munkálatok miatt lezárják Szombathely egyik forgalmas útkereszteződését

• 2022. szeptember 24., szombat •
Magyar Közút Nonprofit Zrt. közleményben arról tájékoztatta lapunkat, hogy burkolatmarási munkálatokat végeznek Szombathelyen a Rumi út és a 86-os főút kereszteződésében 2022. szeptember 27-én, kedden. A munkálatok a csúcsidőszakokon kívül, várhatóan 9 és 15 óra között zajlanak majd útlezárás és sebességkorlátozás mellett.
Burkolatmarási munkálatok miatt lezárják Szombathely egyik forgalmas útkereszteződését

A munkavégzés ideje alatt a Rumi útról Gyöngyöshermán felé, valamint Gyöngyöshermán felől a Rumi útra nem lehet majd behajtani. A Szőlős utca Rumi út felé vezető részét a szakemberek ezért lezárják, így az ott található töltőállomás utáni rész ideiglenesen zsákutcává alakul. Gyöngyöshermán felől a várost a 86-os főút felől lehet megközelíteni. A forgalomkorlátozás a VOLÁNBUSZ Zrt. járatait és a megkülönböztető jelzést használó járművek útvonalát nem befolyásolja, azok a munkaterület mellett a munkavégzés ideje alatt is elhaladhatnak.

 A közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Forrás: vaol.hu

közösség

további frisss

lap tetejére