Brutálisan megvertek egy kiskamaszt a Nagykónyi általános iskolában (VIDEÓ)

• 2024. május 25., szombat •
A fiút négyen verték, ő pedig folyamatosan könyörgött, hogy ne bántsák.
Brutálisan megvertek egy kiskamaszt a Nagykónyi általános iskolában (VIDEÓ)

Brutálisan megvertek egy kisfiút a Nagykónyi általános iskolában csütörtökön, a tankerületi központnál úgy tudják, a 13 éves fiú ma került kórházba – számolt be az RTL. Az ügyben feljelentést tettek, a rendőrség garázdaság miatt nyomoz és folyamatosan hallgatják ki a diákokat - írja a Mandiner.

A felvételen látszik, hogy az első sorban az ablak mellett egy fiú ököllel üt egy másikat, többször egymás után. Az elkövetőhöz még négyen csatlakoznak és ők is megverik a 13 éves fiút, aki bár tisztán nem lehet hallani, úgy tűnik, folyamatosan könyörög, hogy ne bántsák. 

A kisfiú testszerte kapott ütéseket, de hogy pontosan mennyire sérült meg, nem lehet tudni, a tankerületi központ azt írta megkeresésünkre, hogy ma került be kórházba. A többi tanulóval pedig pszichológus foglalkozik, egyéni és csoportos foglalkozáson.

Jármi Éva pedagógiai szakpszichológus szerint a megvert kisfiúnak a családja mellett az lehet a legnagyobb segítség, ha az osztálytársaitól is megkapja a támogatást. Azt mondja, külön kell majd foglalkozni a fiúval, aki a videó alapján először kezdte el ütni társát, és külön a hozzá csatlakozó többi bántalmazóval is.

A megdöbbentő felvételt itt tekinthetik meg:


Nyitókép: Képernyőfotó
Forrás: mandiner.hu

közösség

további frisss

lap tetejére